מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו ליסופיה25/09/2009
שלום אני בת 32. כבר יותר מי 3 שנים אני מתופלת בתרופות נגד דיכאון וחרדה . ניסיתי הרבה תרופות ושום דבר לא עוזר לי ומה שנראה לי ביכלל עושה פעולה הפוכה. אני כל הזמן אצבנית בבוקר קמה ולוקחת מהר תרופות .כל הזמן בלחץ שכלום לא עוזר לי . אני קמה בבוקר מאוד עייפה . כל הגוף כואב לי . מחריחה את אצמי לקום לבשל לנקות . תמיד מאוד רוצה לישון וכשה הולכת לישון לא יכולה להירדם . תמיד חולמת חלומות מוזרים .אני לא יודעת מה לעשות איך לצאת מי זה מי מחשבות האלה מי חרדות היום אני לוקחת לוסטרל 200 וקלונקס 0.5 . לקחתי המון תרופות ציפרולקס סירוקסט וויופקס פקסט ליריקה .כל פעם מחליפים לי תרופות ואני מרגישה יותר גרועה אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה איך אני יוצאת מי זה אני הייתי בן אדם נורמלי ועכשיו כבר לא יודעת מה קורה איתי אני כמו זומבי ביכלל מרגישה. אני מכירה נשים ששותות תרופות נגד דיכאון וטוב להם ואני סובלת . תודה מחקה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאני מבינה אותך
יסמין26/09/2009שלום לך,
כמה שאני מבינה אותך. אני קרובה לך בגילי, בעצם כמעט שלוש שנים מבוגרת יותר. גם אני סבלתי מאוד מתרופות. אני הכנסתי את עצמי לצרה הזו. לא ידעתי למה אני מכניסה את עצמי. קיבלתי כמעט את כל מה שקיים בשוק נגד דיכאון, למרות שאף פעם לא סבלתי מדיכאון קליני. מתוך כל הכדורים האלו אף לא אחד לא עזר. היו רק שניים שלא הזיקו. כדורי הרגעה, רובם לא הזיקו לי. כיום אני רק לוקחת כדורי הרגעה ומקווה מתישהו להפסיק גם עם זה.
כדאי שיהיה לך רופא אחד שיהיה לך אמון בו ושיהיה קשוב אליך. אם תרופות לא מועילות לך, אין סיבה שתיקחי אותן. אני הכרתי לפני הרבה מאוד שנים בחורה מקסימה שסבלה מדיכאון עמוק. היא ספרה שקבלה את כל מה שיש נגד דיכאון ושום דבר לא עזר לה, עד שהפסיכיאטר שלה אמר לה שפשוט יש אנשים שזה לא משפיע עליהם. אצלי זה היה יותר גרוע. אצלי הכדורים הזיקו.
אשמח לדבר איתך. אני מאוד מבינה לליבך. את יכולה לכתוב לי לאימייל ומשם נוכל להמשיך לדבר בטלפון אם תירצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יסמין
סופיה29/09/2009תודה רבה על יחס. אני רשמתי לך מכתב ואת לא אונה לי .את יכולה לרשום לי ואנו נדבר בקייף מחקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי
ד''ר אירנה נתנאל28/09/2009סופיה שלום,
האם ניסית לשלב טיפולים לא תרופתיים כמו גרייה מגנטית למוח (TMS) או ניזעי חשמל (ECT). ECT ניתן לבצע בבתי חולים ממשלתיים ו TMS עושים באופן פרטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אירנה
סופיה28/09/2009שלום ותודה שאת ענית לי .אני פשוט עיבדתי תיקווה .אני פניתי לכמה פסיכיאטרים והאמת לא סמחתי אליהם ולא סומחת עד עכשיו כי חוץ מי תרופות שהם מחליפים לי כל הזמן אף אחד לא מדבר איתי כמו שצריך כשאני באה לרופה פסיכאטרית שלי היא שואלת איך אני מרגישה .ואני עונה לה אותו דבר .היא אומרת שהיא רואה יותר טוב .אילו היא מרגישה מה קורה איתי בגוף שלי ואומרת להמשיך תיפול אותו דבר . אם אני מתכילה להגיד לה שאני באמת לא מרגישה טוב .אז היא אומרת שאני היום עצבנית יותר מי פעם קודמת אז אני מעדיפה לא להתבקח איתה וזהו . אני לא יודעת אל מה שאת רשמת לי על בדיקות ותיפולים האלה אם אני יכולה לצור קשר איתך שתסבירי לי מה אפשר לעשות במצב שלי ולמי אפשר לפנות . אני מאוד מודה לך מי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחות
ד''ר אירנה נתנאל29/09/2009סופיה שלום,
נראה, שאת זקוקה לאוזן קשבת ואמפטית, למטפל/ת שיקשיבו וישוחחו איתך.
יש לך אפשרות לפנות לפסיכולוג דרך קופת חולים, דרך מרפאה פסיכיאטרית ששיכת לאזור מגוריך או באופן פרטי.
את יכולה לפנות אלי דרך מיינד קליניק,
אשמח לעזור,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אירנה
סופיה29/09/2009תודה רבה על תשובות יחס חם ויחפתיות . תודה לאנשים שעשו את ה אתר ועזרים לאנשים אני מאוד מודה לכם . אני לא יודעת לגהי פסיכולוג במרפאה שלנו כי תורים אלהם מאוד ארוכים וקשה למצוא תור פנוי כי לפעמיים צריכים דחוף ואין מקום רק ב עוד חודש או יותר .ופסיכילוג פרטי זה המון כסף ואני לא יכולה להרשות לאצמי על פגישה אחד 300-400 שח. השאלה שלי כמה זה עולה אצלך ואיפו את מקבלת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)