מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהד27/09/2009
אני לוקח פרוטין במינון 30 כבר כשנה ולפני כן היתי עם תרופה דומה במשך ארבע שנים.אני בן 29
לכל אורך התקופה הזאת היתה לי עבודה נוחה ולכן יכולתי לישון המון שעות כל יום. למעשה היו ימים שבהם ישנתי 14 שעות והתעוררתי עייף. עייף כאילו לא ישנתי בכלל. התופעה קיימת כבר תקופה מסוימת אבל חשבתי אולי זה קשור ישירות לפרוטין?
אני משתמש בתרופה רק בגלל הדכאון, שאר התופעות המפורטות בתסמינים לא נוגעות אלי.(אגורפוביה OCD) האם זה נכון או שאולי אצל רוב הפציינטים המשתמשים בה קיימים תסמינים נוספים אלו?
הבנתי שאחת מתופעות הלוואי זה פגיעה בכבד? האם השימוש הארוך (כחמש שנים) יצור בעתיד בעיה רצינית בתפקודי כבד, אני דואג כיוון שאני מקבל הערות מאנשים שאני נורא חיוור וצבע האור נוטה לצהוב. יש סימנים כחולים מתחת לעיניים. (אבל שוב המצב היה כזה כבר מספר שנים).
בעיה נוספת היא התפקוד המיני, כתוב שהתרופה עלולה לגרום לבעיות בתחום. בשנה האחרונה אני נמצא תחת המון לחצים וקורה לי שלעיתים אני מתפקד מאה אחוז וחצי מהזמן למרות שאני מעוניין וההתחלה בסדר בשלב כלשהו אני פשוט מרגיש שאני לא יכול וחייב להפסיק.
אני צעיר וחשוב לי לדעת אם זה רלוונטי לתרופה, התיעצתי עם רופא וזאת חוו"ד שניה שאני מבקש
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני לא קיבלתי תשובה
סופיה28/09/2009אני עד עכשיו מחקה לתשובה ורוצה שמשהו מי מקצוענים יענה לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה תענו לי -עוד לא קיבלתי תשובה
ד01/10/2009.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
05/10/2009לד שלום
אני משאר שאתה מדבר על תרופה בשם פלוטין.
הפרעות בתפקודי כבד או בתפקוד מיני לא חייבות להופיע. רוב האנשים לוקחים תרופות אלו ללא השפעה שלילית על שום מערכת גופנית. אבל צריך להיות המעקב של רופא ולבצע בדיקות תקופתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)