מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות כמו רספידליב198430/09/2009
בוקר טוב לכם
אני בן 26 לפני כמה שנים אני קבלתי איבחון שיש לי בעיה של קשב וריכז מאז אני החלפתי כמה רופאים חלקם לא מיקצועים וחלקם באים סתם לחתום על מירשם של ריטלין ואתה יכול לעשות מה אתה רוצה לעשות איתו ולקבל כמה אתה רוצה
לפני כמה זמן אני הגעתי אצל פסיכיאטרית שהיא בתחום הזה הרבה שנים ואני מרגיש לפחות אני יכול להיות איתה פחות או יותר לפתוח בה אבל בעת שאני היתחלתי לקבל ריטלין הבאו אלי בתקופות של זעם
ואני מרגיש לפעמיים שאני לא אוכל להתשלט עלהם
ואני מיתרגז הרבה פעמיים על כל מיני שטיות בלי שום סיבה מוצדקת לכך
ואני ספרתי לאותה פסיכיאטרית ואני בקשתי תרופה כמו רספידל לפחות רוב היום אני אהייה רגוע ואני לא אהייה עצבני כל היום שכל העצבים שאני יכול להפיל על אנשים
אבל היא לא הסכימה כי היא חושבת שאני לא במצב כזה בשביל תרופוך כאלו אבל אני מרגיש היא שלא צודקת
ואני הייתי רוצה לדעת על זה תרופה אתם ממליצים לבקש ממנה בשבילי אבל שלא אהייה הרבה תופעות לוואי ועוד כל מיני שטיות כאלו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
ד''ר אירנה נתנאל04/10/2009שלום לך,
צר לי מאוד לשמוע על כך, שלא מצליחים לאתאים לך תרופות. לצערי הרב, דרך הפורום בלתי אפשרי להמליץ על תרופה כל שהי, כיוון שהתאמת התרופה איננו תהליך אוניברסאלי אלא מאוד אישי שנעשה תוך הכרות איתך ועם הבעיה שלך, בוחנים לעומק את ההיסטוריה התרופתית שלך וממליצים על תרופה על סמך הידע המחקרי, הקליני העל סמך ניסיון הרופא בתחום. אני ממליצה לך להיצמד להמלצות הרופאה שלך ולבדוק איתה אפשרויות שונות של הטיפול התרופתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)