מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרס עצמינעמה11/09/2007
שלום,
אני בת 21 משוחררת מקבע ובדרך לפסיכומטרי.
אני נוטה לעיתים רבות לרדת על עצמי,על כך שאיני משיגה את היעדים שלי ושל החברה.לדוגמא- אני מתאמצת מאוד בפסיכומטרי וכמעט שלא זוכה לתוצאות מה שמוריד את הסיכויים שלי לאוניברסיטה..אני מיד בודקת את האלטרנטיבות(מכללות שמעניקות תואר של אוניברסיטה) והן מאוד מתפתות אותי. כך במקרים רבים אני משיגה את המטרה אך לא באופן מושלם כפי שהייתי רוצה. אני יורדת על עצמי ומרגישה טיפשה תמיד ושאני לא מצליחה להגיע לשום מקום מיוחד מרגישה פשוט כמו עוד בן אדם ושאין בי שום יחוד. אני מרגישה שהסטנדרטים שאני מציבה אינם גבוהים ובכל זאת איני מגיעה אליהם מן מעגל שכזה...מה אפשר לעשות ומאיפה נובעת הבעיה?
המון תודה!
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרס עצמי
ד''ר אירנה נתנאל11/09/2007נעמה שלום,
את נמצאת בשלב של קבלת החלטות חשובות בחייך: מה ללמוד ואיפה, באיזה מקצוע לבחור וכו'. חשוב לך להיות אדם ייחודי ומיוחד. ייתכן ויש לך נטייה לקבוע לעצמך סטנדרטים גבוהים וציפיות גבוהות מעצמך. ייתכן ופיתחת אמונה שאם את לא עומדת בסטנדרטים אלה, את אדם מדרגה שנייה. סטנדרטים אלה קשורים לביקורת העצמית שלך וחוסר יכולת לקבל את חסרונותייך. כאשר נטייות אלה מתחברים עם אירועים שנתפסים על ידך כשליליים הן עלולות להוביל לקשיים ולדיכאון.
קיים קשר בין הרגשות, אמונות ומחשבות. אם תשני חשיבה שלילית תוכלי להפתר מלחץ, מתח, חרדה וכך תשפרי את התנהגותך ותפקודך יהיה יותר פרודוקטיבי ומקדם. טיפול CBT תרפיה קוגניטיבית - התנהגותית הוכיחה את עצמה כשיטת טיפול יעלה במצבים אלה.
תודה על פנייתך לפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)