אממ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אממ
    shiran1611
    08/10/2009

שלום,בת 23 לאחר 4 אישפוזים במחלקות סגורות ב8 חודשים האחרונים. אישפוז אחרון של חודשיים וחצי בסגורה לפני חודשוחצי..
    שני האישפוזים הראושנים היו בהסתמנות פסיכוטית וקיבלתי רספרידל 3 מ"ג + זריקות קונסטה 37.5.
    האישפוז האחרון התחיל כפסיכוטי ואז החליטו שלא ושזה יותר בורדרליין.. כרגע לוקחת פבוקסיל 150 (אחרי שמינון יותר גבוה שלו 350 הכניס אותי למאניה) וליתיום 900 ולשינה טרזודיל.
    בנוסף לבורדרליין נתנו לי אבחנה בבית חולים של "factitios" הפסיכיאטרית הפרטית שלי שמטפלת בי יותר מ3 שנים ממש לא מסכימה לאבחנה הזו. היא אומרת שאני צריכה לקבל טיפול אנטיפסיכוטי אבל בגלל שאני מטופלת כרגע במסגרת של בית החולים היא לא יכולה להתערב. :\
    כרגע אני בסוג של אישפוז יום במחלקה הסגורה. אבל ממש קשה לי.
    כשהפסיכולוגית או הפסיכיאטרית שם מתעלמות ממה שאני מספרת.
    יש איש שכל הזמן אומר לי מה לעשות..אתמול מרב הפחד ממנו שוב נכנעתי וחתכתי אחרי תקופה ארוכה שהפסקתי..
    באופן מאוד מוזר בשבוע הראשון שהשתחררתי מהאישפוז תקף אותי חיידק בקיבה שעד עכשיו מפריע לי. ומונע ממני לעשות דברים..אני אמורה להצטרף לסבתא שלי ולבן דוד שלי שנמצאים מעבר לים ומחכים לי..
    אני לא יודעת מה לעשות..חזרתי לישון עם סכין מתחת לכרית ואני מסתובבת איתה כל היום..
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אממ

הוספת תגובה

• מצב מורכב

אלישבע
    08/10/2009

אענה לך בתור מישהי שהיתה מאושפזת במחלקות סגורות (ולא כמטפלת - כי אני לא מטפלת או אשת מקצוע בתחום). קודם כל צריך ללמוד לראות את החיים במובן הרחב ולא במובן של היום ומחר. למה הכוונה? הכוונה היא שאת במצב שבו את מתמודדת עם משהו שהוא עושה בעיות עכשיו ושיש פוטנציאל שהבעיה תימשך לכל החיים. אם תתמודדי נכון עם הבעיה, אז תצליחי להגיע למצב תקין ואז תצטרכי רק לתחזק את הבריאות שלך. אם לא תתמודדי טוב, אז הבעיה תימשך ותימשך. חבל.
    מה שצריך לעשות זה להתאים לעצמך את הטיפול הטוב ביותר. לפי מה שאת מתארת, הטיפול הנוכחי אינו הטוב ביותר, מכיוון שאת עם סכין מתחת לכרית וגם צמוד אלייך בשעות היום. בנוסף, את מתארת בעיית התמודדות עם איש מסוים שמפחיד אותך. את גם אומרת שהפסיכולוגים לא מתייחסים אלייך כראוי. ובכל זאת, את לא באישפוז, אלא באישפוז יום בלבד.
    אני מכירה את המצב - גם אני שוחררתי מבית חולים פעם כאשר מצבי היה רע מאוד.
    לדעתי, אם בית החולים הנוכחי אינו לוקח אותך ברצינות, אולי כדאי שתשתחררי כדי שתוכלי לפנות למרפאה אחרת או לפסיכיאטר או לפסיכולוג אחר.
    בכל אופן, את חייבת להיות במצב שבו את לא מסכנת את עצמך או את הסביבה (כדי שתוכלי להשתלב בחברה ולהיות בטוחה) - בלי סכין או כלי נשק אחר - ומניסיוני, כדי לעשות סוויץ' בראש, צריך תהליך פסיכותרפי מסוים. בבתי החולים הפסיכותרפיה הוא מוגבל. אולי תמצאי פסיכותרפיסט טוב באופן עצמאי? אפשר דרך קופת החולים, רמת הטיפול הוא טוב בדיוק כמו אצל פרטיים.
    בנוסף, כדאי לפתח מיומנויות חברתיות כדי ללמוד להתמודד עם אנשים כדי לחיות בפחד מאחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???מישו פה מאנשי הצוות?

shiran1611
    13/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מאנשי הצוות אבל תהיי חזקה

ינון
    15/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשירן

אנונימי
    16/10/2009

שירן האם סבלת מהריספרדל קונסטה איזה בעיות של חשיבה או בעיות בזכרון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאנונימי

shiran1611
    17/10/2009

לא לא סבלתי..אניאפילו חושבת שזה היה הדבר היחיד שעזר לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

18/10/2009

לשירן שלום
    את מספרת סיפור ממש מורכב. אני ממליץ לך לנסות למצוא שפה משותפת עם הצוות המטפל שלך כך שתצליחי לקבל הכוונה יותר טובה. להסתובב עם סכין לא עוזר הרבה ואת יכולה לפגוע בעצמך או באחר בטעות.
    אני מקווה שתצליחי להתגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו