שאלה דחופה מאוד מאוד עד אין סוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה מאוד מאוד עד אין סוף
    ארי
    14/09/2007

ערב טוב ,
    בימים האחרונים אני נמצאת בדיכאון קשה לגמרי , ויש משהו שדופק בראשי ומרגישה שגם כן דופק על הקירות ואומר את חייבת למות קומי תלכי לבניין גבוהה ותקפוצי , קומי תלכי לחוצה וסתם תעבורי את הכביש , קומי תביאי סכין ו...
    אני כמעט רוב חיי נמצאת בדיכאון זה לא חדש "הולך וחוזר " אבל מה עם הקולות שאני שומעת אותם שלצערי זה חדש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה ל- KAM

ד''ר ערן ואדים הראל
    16/09/2007

שלום לך,
    לעיתים החמרה בדיכאון יכולה להתבטא בהזיות שמיעה כשמיעת קולות אשר נחווים כחיצוניים. מצב זה לעיתים נחווה כמפחיד ומאיים. זהו מצב אשר דורש טיפול ספציפי מעבר לטיפול בתרופות נוגדות דיכאון. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לפסיכיאטר. באם קביעת תור אצל הרופא המטפל כרוכה בהמתנה כלשהיא אני ממליץ לך לפנות ללא דיחוי למיון בכל בית חולים ולהיבדק ע"י פסיכיאטר. הטיפול יכול להעלים את הקולות ולהקל מאוד על מצבך.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך "הסיפור נגמר " כך אומרים !!!

ארי
    16/09/2007

באמת התלבטתי מאוד האם ליצור איתך קשר או לו , האם כדאי או לא ,אבל ... אחרי משקרה אתמאל ( התקשרה אילי המשטרה ובקשה ממני להגיע לתחנה , אז הכל הפך נגד העובדים באתר כללית שחשבו שבצורה כזאת כן ידעו מי אני ויצילו אותי ... ) למרות שלא נראה לי !!! לטובתי או לצערי הרב שאם משהו מתנהג איתי בצורה אלימה ומכאיבה אז אני אהיה נגדו ואעשה הכל כדי "להתגבר עליו" ולמרות שזה על חשבוני .

אוקי המשטרה אמרה "שאני בריאה לגמרי מבחינה נפשית , לא סובלת מדיכאון ואין בראשה כוונה להתאבדות , הכל היה בצחוק... " נו ואז שחררו אותי.

אבל , מה האמת האם כן אני בדיכאון קשה או לא ?!!! משהתקשר למשטרה לא חשב שאין שם פסיכיאטר או אפילו פסיכולוג שם ?!!! לא חשב שיש סיכוי לשקר על החוקר ?!!! לא חשב...ולא חשב ... מה בזה חשבו שכן יעזרו לי !!!

ולמרות הכל , הבעיה נשארת ולפי דעתי החמירה יותר ויותר ,לא ?

מה אתם מצפים מבחורה שסובלת מכוויה אינטנסיביות ב50% מגופה כבר שנים רבות , עם הגבלות ונכות ?! מה לא תהיה בדיכאון ?! לא תסבול ? לא תצא מהבית ? תעדיף להשאר בחדרה ? לא ולא ....

וחץ מזה , פעם בקרתי פסיכיאטר תורן במיון-באחד האישפוזים , ומה בזה הוא נתן לי תרופה אנטידיכאונית -רסיטל 20 מ"ג ביום ומעקב פסיכיאטר בקהילה , שמעולם לא לקחתי את התרופה ולא בקרתי פסיכיאטר .

ומרות הכל אני יודעת שאני חיה בחיים קשיים ומסובכים אבל יאלא לא נורה , כבר התרגלתי למרות שלפעמים יהיו ימים גהנמים בלתי נסבלים .

בברכה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו