מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב!אביאל12/10/2009
שלום ד"ר, שמי טל .
ומזה שנים על גבי שנים אני חש בבעיית ראייה אפשר לומר או יותר נכון תפיסה מרחבית. היא מתבטאת בעובדה שהאורות חזקים ומשמעותיים , זוהי בעייה שאיתה אני חי בעיה תמידית ולא בהתקפות כאלו או אחרות ומכאן הבעיה, דומה קצת לתוצאה של הרחבת אישונים, כאילו אני מביט דרך העיניים והתמונה ממש ברזולוציה גבוהה, כזאת שמעייפת את העיניים גורמת לתחושה של אובדן במרחב, של מבט מאחורי מסך או מתוך בועה , קצת אפילו לא מציאותי , בעקיפין פוגעת גם בזיכרון ובחיי הפרטיים והחברתיים בצורה ישירה ומאמללת.
יש לציין כי אני אכן בנאדם פחות שמח מאחרים זו תחושתי, אני מטופל זה 3 שבועות ברסיטל , {בגלל חרדות מעטות, חרדות מתווספות ותחושת חוסר אונים}לאחר נסיון ראשון מלפני שנתיים בו טופלתי בכדור בבית הספר למשך 4 חודשים אך איני זוכר את השפעתו כל כך.
מה דעתכם? האם בעיות חרדתיתו או דיכאוניות יכולות להביא לרמה כזאת, אני כמעט משוכנע שלא, כי אני בנאד עם הרבה חברים ולרוב משתדל להיות שמח גם אם לא תמיד יוצא, ובכלל אני מרגיש שזו צורת הראייה שלי ולא משו חולף המתלווה לחרדה, החרדה בעיני נובעת בעיקר מחוסר האונים.
יש לציין כי התייעצתי עם רופא נוירולוג בכיר והוא טען שזו יכול להיות פיסי או נפשי,בדמות חרדה חברתית . מה דעתכם , טל .דרך אגב אותו רופא שאל אותי איך ההרגשה עם משקפי שמש והתשובה שלא נתתי לא כי לא הרכבתי לעולם בזמנו היא הקלה , אמנם לא משמעותית, אך התמונה המבלבלת והקצת מאמללת שאני רואה דרך עיני קצת נטה לכיוון הנורמטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית ראייה
ד''ר אירנה נתנאל13/10/2009טל שלום,
כדי להבין ממה אתה סובל נדרש אבחון מקצועי מעמיק. בדרך כלל קודם כל יש לשלול סיבות גופניות לבעיה ולאחר מכך בוחנים סיבות נפשיות. בכל אופן, לצערי, דרך הפורום בלתי אפשרי לחוות דעה כל שהי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)