שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימית
    16/10/2009

היי, אני בת 16 וחצי ולפני חודש בערך ניסיתי להתאבד בעקבות פרידה..
    לא הגעתי מכך לבית חולים או כלום, אבל הפסיכולוגית שלי אמרה לפי מה שסיפרתי לה שבנס אני חיה עכשיו. (בליעת כדורים)
    מתוך מחוייבות היא סיפרה לאמא שלי והיא אמרה לי שהיא חושבת שכדאי לי לעבור איבחון אצל פסיכיאטר ושאם צריך הוא נותן כדורים ומטפל והכל.
    ואני מרגישה שאני נכנסת לדיכאונות ועוד יותר מדכא אותי העובדה שאני נכנסת לדיכאון.
    האם לדעתכם אוכל לקבל כדורים נגד דיכאון מפסיכיאטר או שהוא לא יסכים ויגיד שזה רק משבר..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פסיכיאטרים מטפלים רק עם כדורים

ינון
    16/10/2009

אולי בגלל שאת בת 16 ועדיין בגיל ההתבגרות יהיה שיקול אבל התפקיד של פסיכיאטר זה לתת לך מרשם לתרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה משבר שדורש טיפול?

רספוטין
    18/10/2009

זה שלב מאוד אקוטי (חשוב) בחייך,תפתחי אינטרנט ותקראי כמויות של חומר,כדור זה פתרון קל ומהיר אך עם השלכות שעליך לדעת אותם.
    אל תסמכי על הוריך שיעשו בשבילך את העבודה ולא בגלל שהם רוצים לרעתך חס וחלילה פשוט זאת העבודה שלך.
    אני יודע שאני נשמע מעורפל זה בגלל שקשה לי לומר את דברי מבלי לבלבל אותך או להפחיד אותך.
    תפתחי גוגול ותעשי חיפוש על "טיפול בדכאון" או בוריציה שונה ושבי לקרוא.תלמדי איך נהוג לטפל בדיכאון אצל נערים ונערות,איזה סוג של טיפולים יש,איזה כדורים מתאימים ומה הם התופעות לווי שלהם,איזה תופעות לוואי תהיי מוכנה לסבול?,ועוד'
    תתכונני טוב לפגישה כאילו זה מבחן בגרות.
    כדור יעזור לך לסמפטומים אבל לא יפתור לך את הסיבות יתכן שעדיף לשלב טיפול פסיכולוגי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו