הפסקת שימוש בקסנאגיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת שימוש בקסנאגיס
    ורד
    17/10/2009

שלום,
    במשך השנתיים האחרונות אני משתמשת בכדור קסנאגיס 0.25 ארבע פעמים ביום.
    אני מעוניינת להפסיק להשתמש בכדור הזה, השאלה היא איך עלי להפסיק מאחר וקשה להפסיק את השימוש בו בבת אחת.
    האם אפשר להשתמש בתחליפים טבעיים כמו איזי דיי של טבעקום?
    אני מעוניינת להכנס להריון בקרוב ואני יודעת שאסור לקחת את הכדור בהריון,מה עלי לעשות?
    כמה זמן לוקח להיגמל מהכדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת שימוש בקסנאגיס

הוספת תגובה

• מנסיוני

אני
    17/10/2009

במשך חודש יום 0.50 יום 1 לסרוגין, אח"כ חודש שלם 0.50 אח"כ 10 ימים יום 0.25 יום 0.5 לסרוגין ואח"כ הגיעו 10 הימים המיוחלים של 0.25 ליום וזה נגמר (!)
    במשך כל תקופת הורדת המינון הייתי בקשר של פיגשות אחת לשבועיים שלושה - לפי הצורך עם המטפל שלי טלפוני. לא לבד.

באמצע היה משבר חיצוני שהוביל לנסיגה של כשבועיים מהלו"ז המתוכנן, חשוב לעשות את זה נכון ובסבלנות אחרת יכולות להיות נפילות מיותרות ונסיגה ותחושת כישלון וכל זה.

(היום אני בהריון שבוע 13:)
    בהצחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי פסיכיאטריה אורתומולקולרית

רספוטין
    17/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת שימוש בקסנאגיס

18/10/2009

לורד שלום
    כדי להפסיק קסנגיס עליך לדבר עם הרופא שלך ואחרי תסכמו שזה המהלך הנכון לבצע עכשיו תתחילי להוריד כדור פעם ב10 ימים. קצב זה מאפשר להפסיק את התרופה ללא תופעות משמעותיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו