מתקשר עם רוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשר עם רוחות
    מייק
    16/09/2007

מגיל צעיר (היום אני בן 32) אני מתקשר עם רוחות מדי פעם, הן מופיעות בלי שאני קורא להן ומזהירות אותי מסכנות או סתם אומרות לי כמה משפטים ונעלמות. אני לא רואה אותן, רק שומע קולות ולמרות שזה היה קצת מפחיד בהתחלה למדתי לקבל את זה ולפעמים זה עוזר לי בחיים.
    לפני כמה חודשים התחלתי ללכת לפסיכולוג בגלל שאני בדיכאון מסיבות שונות ויצא לי לספר לו על הרוחות. הוא נבהל מזה ומיד רצה להפנות אותי לפסיכיאטר, אני לא רוצה כי אני לא חושב שזאת בעיה שצריך לפתור, זאת יכולת שלי, כמו שלנביאים בתנ"ך הייתה יכולת, ולא רצו לקחת להם אותה עם כדורים, ההיפך. הוא התנה את המשך הטיפול בזה שאקבל טיפול תרופתי, אני לא אסכים לקחת ואם הוא יתעקש הטיפול יגמר, אבל רציתי לשאול מה דעתכם על זה, בתור אנשים שעוסקים בפסיכיאטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשר עם רוחות

הוספת תגובה

• למתקשר עם רוחות שאלה לי אליך

רצון למות
    24/09/2007

יש מצב שאתה גם חוזה עתיד וורא מחשבות מה נראה לך ?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למייק

ד''ר ערן ואדים הראל
    24/09/2007

אני יכול להבין את חששו של הפסיכולוג שלך מכל שהינך שומע קולות. זהו מצב לא רגיל שלאנשים מסויימים יכול להחוות כמפחיד. בנוסף גם לך במצבי לחץ מצב כזה יכול לפגום ביכולתך לבחון את המציאות כפי שהיא. פגישה עם פסיכיאטר לא בהכרח תביא להתחלת טיפול תרופתי אך יכולה לתת לך הבנה רחבה יותר של מצבך שתקנה לך כלים טובים יותר להתמודדות. יכול להיות שהוא ימליץ בפניך לקחת תרופות אך ייאלץ להסביר מדוע הוא חושב כך. בסופו של דבר השיקול יהיה בידך.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו