מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת רופאה בירושלים...עוד אחת...06/11/2009
שלום,
באמתחתי מספר אבחנות וכן מספר אשפוזים בהיסטוריה הרפואית שלי.
בין היתר אני מאובחנת במאניה-דפרסיה מהסוג המאני-פסיכוטי על רקע של CPTSD דיי קשה.
כיום אני במצב יציב ומאוד מתפקד. אני עובדת וגם לומדת באוניברסיטה.
לפני כארבעה חודשים השתחררתי מאשפוז של חודשיים לצורך איזון תרופתי וטיפול בטראומה במקביל. עד עכשיו הייתי במעקב בבית החולים אולם כעת עליי לסיימו ולמצוא רופא אחר.
מאחר ויש לי כבר נסיון קודם גרוע של טיפול במרפאה לבריאות הנפש, הייתי מעדיפה להמנע מלחזור למסגרת זו, אולם אני מתקשה בלמצוא חלופה טובה.
האם מישהו יודע על אופציה אחרת של מעקב רפואי המתאים למצבי באזור ירושלים?
אני מחפשת רופא שיסכים להיות גמיש בתדירות המעקב ופתוח בנושא הטיפול התרופתי וכן שיהיה בעל נסיון מספיק כדי לטפל ב"מקרה מורכב" כמו שמגדירים אותי הרופאים. אני מחפשת פתרון לטווח ארוך, של שנים. לא רוצה שוב להחליף רופה כל כמה זמן.
אני מוכנה לפרט יותר במייל. לא רוצה לחשוף עוד בפורום, מאחר ואני עובדת בעבודה טיפולית במקום ציבורי.
אני ממש אשמח לכל עצה שתבוא (במיוחד מפרופ' גרינהאוס הנמצא בירושלים, לא?).
תודה מראש,
בברכה, הילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם המקרה קשה....
לוטם08/11/2009אם המקרה שלו קשה, זה יכול להיות OCD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)