ציפרלקס+ריספונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס+ריספונד
    מישי
    17/11/2009

שלום רב,
    אני לוקחת ציפרלקס 10 מ"ג כבר כמעט שנתיים, לטיפול בחרדה חברתית, חרדה כללית ודכאון. לאחרונה העלו לי את המינון ל15 מכיוון שחלה ירידה במצב רוחי. לאחר כחודש וחצי של המינון החדש, נכנסתי לפתע לתקופה של הרגשה טובה מאוד, ללא הדרגתיות. זהו דפוס חוזר מתחילת הטיפול בציפרלקס, שאז ההרגשה ירדה עם הזמן למרות המשך הטיפול.
    בעקבות זאת, הפסיכיאטרית רשמה לי ריספונד 1 מ"ג (להתחיל ב0.5 מ"ג) כדי ליצב את מצב הרוח ולמנוע מאניה.
    אני חוששת לקחת את שתי התרופות ביחד וקשה לי להביא את עצמי להתחיל את הטיפול בריספונד. מצד שני, אני מפחדת להמשיך את הציפרלקס לבדו מחשש למאניה. כרגע אני לא נוטלת שום תרופה (בידיעת הפסיכיאטרית) ומרגישה טוב, כלומר ההרגשה הטובה של הציפרלקס עוד לא שכחה.
    האם יש אפשרות שההרגשה תימשך? האם החששות שלי משילוב של שתי התרופות מוצדקים? אני מפחדת מתופעות הלוואי, מירידה בלחץ דם (גם כך לחץ הדם שלי נמוך) ומכך שלא אדע להפריד בין תופעות לוואי של שתי התרופות ובין החרדה שלי עצמה!
    אשמח לשמוע עוד דיעה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס+ריספונד

הוספת תגובה

• שלום, מדוע אין תשובה לשאלתי?

מישי
    27/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו