מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריםרצון למות24/09/2007
אני סיגלית אליהו בת 28 טופלתי בצבא בכדורים נגד דיכאון חרטה ברטה אסיול כדורי שינה ועוד כמה לא זוכרת את השם שלהם סתם כלום לא עזר רק פחדתי שאני ישתחרר על סעיף אז הפנמתי שהכל "בסדר איתי" למרות שזה ממש לא עזר הישתחררתי במצב דיכאוני למרות שלא סיפרתי להם על כך לצבא כי אני פשוט יודעת שזה ממש לא יעזור ובהמשך חיי אמא שלי עברה טראומה ואני שתיתי לה מהכדורים מבלי שהיא תידע שתיתי בכמויות אדירות וזה לא עשה לי כלום שתיתי קלונקס יאסיול כדורי שינה הייתי גם שותה אלכוהול כיום הפסקתי לנגוע בהם האם זה יפגע בי בעתיד למרות שיש לי תיסבוכות בראש יש לי המון מחשבות לא טובות וכאילו אני תקועה עם עצמי היו לי ניסיונות התאבדות בעבר
מחכה לתשובה ביי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול דחוף
ד''ר אירנה נתנאל24/09/2007סיגלית שלום,
צר לי על תחושותייך ועל מה שעובר עליך. הייתי מציעה לך לפנות להתייעצות פסיכיאטרית בנוגע למצבך ומתן עזרה תרופתית בשילוב עם שיחות. ללא טיפול מצבך ילך ויתדרדר וחבל על כך.
תעזרי לעצמך ודחוף ללא דיחוי תפני לקבלת עזרה מקצועית.
בהצלחה,
אירנה נתנאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)