כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים
    רצון למות
    24/09/2007

אני סיגלית אליהו בת 28 טופלתי בצבא בכדורים נגד דיכאון חרטה ברטה אסיול כדורי שינה ועוד כמה לא זוכרת את השם שלהם סתם כלום לא עזר רק פחדתי שאני ישתחרר על סעיף אז הפנמתי שהכל "בסדר איתי" למרות שזה ממש לא עזר הישתחררתי במצב דיכאוני למרות שלא סיפרתי להם על כך לצבא כי אני פשוט יודעת שזה ממש לא יעזור ובהמשך חיי אמא שלי עברה טראומה ואני שתיתי לה מהכדורים מבלי שהיא תידע שתיתי בכמויות אדירות וזה לא עשה לי כלום שתיתי קלונקס יאסיול כדורי שינה הייתי גם שותה אלכוהול כיום הפסקתי לנגוע בהם האם זה יפגע בי בעתיד למרות שיש לי תיסבוכות בראש יש לי המון מחשבות לא טובות וכאילו אני תקועה עם עצמי היו לי ניסיונות התאבדות בעבר

מחכה לתשובה ביי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים

הוספת תגובה

• טיפול דחוף

ד''ר אירנה נתנאל
    24/09/2007

סיגלית שלום,
    צר לי על תחושותייך ועל מה שעובר עליך. הייתי מציעה לך לפנות להתייעצות פסיכיאטרית בנוגע למצבך ומתן עזרה תרופתית בשילוב עם שיחות. ללא טיפול מצבך ילך ויתדרדר וחבל על כך.

תעזרי לעצמך ודחוף ללא דיחוי תפני לקבלת עזרה מקצועית.

בהצלחה,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו