זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    פזגז
    24/09/2007

אני בחורה דתיה בת 28. סימתי תואר ראשון ואני גרה כרגע עם ההורים
    ממש לא הולך לי בעבודות. אני נשארת בכל עבודה כמה חודשים בלבד ואז עוזבת מסיבה כזו או אחרת (פטורין, תחושת לחץ , בעיות חברתיות סתם פנוק וכו
    אובחנתי כחולת מניה דפרסיה לפני שש שנים בעקבות משבר עקב אהבה נכזבת זה היה יחד עם פסיכוזה אבל עוד קודם היו לי תק של דכאון
    למדתי באונ גם משפטים וגם פסיכולוגיה אבל איכשהו אני לא ממש מרגישה דחף לכלום יש לי גם כל מיני מחשבות על מגורים בחול ולימודים שם-שמלוות אותי כבר הרבה זמן אבל לא יוצאות אל הפועל
    אני נראית די טוב אבל גם עם גברים לא ממש הולך לי ואחרי כמה פגישות נפרדים ממני או שנפרדים אחרי תק ארוכה בגלל צפיות יתר שלי או העובדה שאני לא בטוחה שאני רוצה להביא ילדים
    בקיצור אני מרגישה תלושה ומנותקת לא שייכת לחיים בעולם הזה ובחברה שלי וזה מתסכל
    מה אני יכולה לעשות? (אני בטפול פסיכו ותרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה

ד''ר אירנה נתנאל
    24/09/2007

שלום לך,
    את נמצאת בטיפול משולב של תרופות ושיחות. האם ניסית טיפול בגישה התנהגותית - קוגניטיבית
    (CBT)?גישה זו ממוקדת מטרות, קצרת מועד ומוכחה את עצמה כיעילה במצבים שדומים למה שאת מתארת.

אשמח לענות על שאלות נוספות

בכבוד רב,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו