טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם המערכת אכן מושחתת מהייסוד? האם הרופאים בשטח מודעים לרמת הדיס אינפורמציה שהם מקבלים?האם איכפת להם?לפי מחיקת הודעותי ממש לא איכפת להם מהמידע שהכדורים הורגים אותנו. רופאים יקירים, המידע הזה חשוב לכם כמו שחשוב לי אלא אם כן אתם לעולם לא תתנו לילדכם כדורים פסיכיאטרים. תגיבו בבקשה אם יש לכם דעה בנושא. רספוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רספוטין היקר, המערכת ממש לא מושחתת מהייסוד, הכדורים הפסיכיאטרים הצילו אותי, החזירו אותי לשפיות ולתפקוד. ישנם רופאים רגישים, עדינים ומלאי רצון לעזור ולתת. חבל לי שאתה מרגיש כך. אבל הכדורים האלו לא הורגים והאמת חייבת להיאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד