לחץ נפש חזק מאוד תענו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ נפש חזק מאוד תענו בבקשה
    עודד
    28/11/2009

שלום אני שותה הרבה שנים סראקסט בשנה האחרונה שתתית 60 מילגרם וירדת ל30 היה לי תופעת גמילה שחלפו אבל עכשיו אחרי חודשים יש לי לחץ פנמי כמו מעוקה מה לעשות האם זה קשור להורדת המינן לעשות תעזור לי בבקשה האם זה קשור לתפעות גמילה שחזרו זה בלתי נסבל
    אצין שזה בא והולך לחץ לא מוסבר האם זה יכול לנבוע מהמינו שהורדתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורדת מינון

ד''ר אירנה נתנאל
    29/11/2009

עודד שלום,

לא ברור לי מדוע הורדת את המינון. מקווה שעשית זאת בתאום עם הרופא המטפל. תופעה שאתה מתאר יכולה להיות קשורה להישנות הסימפטומים של ההפרעה ממנה אתה סובל. אני מאוד ממליצה להיוועץ על כך עם הרופא המטפל. בנוסף, מומלץ מאוד לשלב תרופות עם פסיכוטרפיה התנהגוטית - קוגניטיבית (CBT). במהלך CBT תלמד כלים שיאפשרו שליטה בסימפטומים בהווה וגם לטווח הארוך. השליטה מונעת חזרתיות של ההפרעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי לבדוק על רמוטיב

הילה
    06/12/2009

אולי רמוטיב עדיפה כי היא צמחית תבדקי את העיניין
    או אולי טיפולים היתנהגותי קוגניטיבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת ההודעה לא הייתה מיועדת לך

הילה
    06/12/2009

חל טעות במיקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו