מתח וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח וחרדה
    ישראל
    06/12/2009

שלום אני סובל מדימוי עצמי נמוך מאד..קנאה,תחרות,מתח 1- האם טיפול אצל פסיכולוגית קלינית שאני בטיפול אצלה בקשר להפרעת אישיות גבולית ,יעזור גם בדימוי עצמי נמוך ,או לא 2- הבעיה עם הפסיכולוגית שהיא יפה מאד,ואני חש קטן ועלוב מול עוצמת יופייה ,ואני בחרדה מכך סיפרתי לה בערך,אבל כשהיא נחמדה החרדה יורדת כשהיא חוזרת לעצמה אני נכנס ללחץ הבנתי ממטפל בתחנה, שהמנהלת הכניסה אותי בכוונה אל הפסיכולוגית הזו 3-אני לא יכול לסבול שמישהו יהיה מוצלח,יפה,מימני....זה גורם לי לחרדה קשה,הבנתי שזה בגלל קנאה איום בגלל חוסר השיויון ....ואני מעוניין להקטין את הפער ,תחרות ....שמביאה לחרדה 4- מה אתה מייעץ מניסיון ,והאם להמשיך עם מטפלת כזו יפה שאני במתח מיופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח וחרדה

הוספת תגובה

• מתח וחרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    06/12/2009

ישראל שלום,

אני ממליצה לך לשתף את המטפלת במה שאתה חווה באופן כללי וגם בקשר אליה. היא תעזור לך להתמודד עם הנושאים המפריעים לך. הקשר הטיפולי מושטת על פתיחות הינו תנאי בסיסי לעזרה. במהלך הטיפול ניתן גם לעבוד על חיזוק הדימוי העצמי, על קנאה ועל מוטיבים נוספים שאיתם אתה מתמודד. תמשיך בטיפול!

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו