הפסקת רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת רסיטל
    רסיטלית
    27/09/2007

שלום שלום

יש לי שאלה בקשר להפסקת רסיטל, אני בת 23 וחצי, חשוב לי לציין שלקחתי רסיטל בעקבות מצבי רוח דכאוניים שהיו לי, לא קשים במיוחד אבל מציקים, חרדה ובדידות, היום המצב דיי שונה.

התחלתי לקחת רסיטל 20 מ"ג מתחילת ינואר השנה (1.1.07) עד תחילת חודש 9.

בסוף חודש 8 לקחתי כשבוע כדור וחצי רסיטל - 30 מ"ג וירדתי חזרה ל-20 מ"ג שוב עד 1.9.

ב-1.9 ירדתי ל-10 מ"ג לשבועיים וחצי ואז הפסקתי לקחת בכלל את הכדורים.

מיום הפסקת הרסיטל התחלתי לקחת אנטיביוטיקה עד היום ואני עדיין ממשיכה לקחת,

ומאז התחלתי להרגיש בחילות, רעידות קלות בגוף, בעיות קצת בעיכול, כאבי בטן, הרגשה כללית לא הכי טובה.

וזה נמשך עד היום, אני לא יודעת מה עלי לעשות, האם התופעות האלה קשורות להפסקת רסיטל, לאנטיובטיקה?!

ומה אני צריכה לעשות? להמשיך לקחת רסיטל?

אני לא רוצה לקחת את זה כל החיים שלי

אשמח לקבל תשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת רסיטל

הוספת תגובה

• תשובה לרסיטלית

ד''ר ערן ואדים הראל
    30/09/2007

ת. לואי כפי שציינת יכולות להיות קשורות באנטיביוטיקה מסוגים שונים. אני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה על מנת לברר האם זה קשור באנטיביוטיקה שאת לוקחת. בד"כ אם מפסיקים רסיטל בהדרגה זה לא כרוך בת. לואי.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת רסיטל

שש
    17/10/2007

שלום
    גם אני אחרי 5 שנים של טיפול ברסיטל ,חשבתי שאני מרגיש טוב
    לכן הפסקתי ואז קרה לי כל התופעות שציינת ואף האשמתי את הנהג שמסיע אותי לעבודה שהוא גורם לי לסחרחורות
    פשוט מאוד חזרתי לטיפול וזה הפסיק
    עד כמה שאני מבין יש לרדת במינון בהדרגה לפי המלצת פסיכ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו