מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת רסיטלרסיטלית27/09/2007
שלום שלום
יש לי שאלה בקשר להפסקת רסיטל, אני בת 23 וחצי, חשוב לי לציין שלקחתי רסיטל בעקבות מצבי רוח דכאוניים שהיו לי, לא קשים במיוחד אבל מציקים, חרדה ובדידות, היום המצב דיי שונה.
התחלתי לקחת רסיטל 20 מ"ג מתחילת ינואר השנה (1.1.07) עד תחילת חודש 9.
בסוף חודש 8 לקחתי כשבוע כדור וחצי רסיטל - 30 מ"ג וירדתי חזרה ל-20 מ"ג שוב עד 1.9.
ב-1.9 ירדתי ל-10 מ"ג לשבועיים וחצי ואז הפסקתי לקחת בכלל את הכדורים.
מיום הפסקת הרסיטל התחלתי לקחת אנטיביוטיקה עד היום ואני עדיין ממשיכה לקחת,
ומאז התחלתי להרגיש בחילות, רעידות קלות בגוף, בעיות קצת בעיכול, כאבי בטן, הרגשה כללית לא הכי טובה.
וזה נמשך עד היום, אני לא יודעת מה עלי לעשות, האם התופעות האלה קשורות להפסקת רסיטל, לאנטיובטיקה?!
ומה אני צריכה לעשות? להמשיך לקחת רסיטל?
אני לא רוצה לקחת את זה כל החיים שלי
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרסיטלית
ד''ר ערן ואדים הראל30/09/2007ת. לואי כפי שציינת יכולות להיות קשורות באנטיביוטיקה מסוגים שונים. אני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה על מנת לברר האם זה קשור באנטיביוטיקה שאת לוקחת. בד"כ אם מפסיקים רסיטל בהדרגה זה לא כרוך בת. לואי.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת רסיטל
שש17/10/2007שלום
גם אני אחרי 5 שנים של טיפול ברסיטל ,חשבתי שאני מרגיש טוב
לכן הפסקתי ואז קרה לי כל התופעות שציינת ואף האשמתי את הנהג שמסיע אותי לעבודה שהוא גורם לי לסחרחורות
פשוט מאוד חזרתי לטיפול וזה הפסיק
עד כמה שאני מבין יש לרדת במינון בהדרגה לפי המלצת פסיכ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)