החלפת טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת טיפול
    שחר
    14/12/2009

שלום אני סובל מהפרעה סכיזואקטיבית, מאניה דיפרסיה בשילוב פארנויה קשה שגורמת לתוקפנות עקב כך עברתי 8 אישפוזים כעת שנתיים אני לא מאושפז ומצבי יציב אך כולל בתוכו הרבה תופעות לוואי עקב שילוב של נטילת זיפרקסיה ודפלפט.
    דוגמאות לתופעות הלוואי הם כאבי ראש חזקים אחרי שינה, שינה מרובה, בחילות, הקאות, אכילה מרובה ושתיית מים בכמויות גדולות.
    הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף את הזיפרקסיה למשהו יותר טוב בלי לגעת בדפלפט, יש לציין שניסיתי כבר רספירדל גם כדורים וגם זריקה כך גם את קודמו אלידול, כדורים ישנים כמו נוזינן וסרוקוול.
    כרגע אני במסגרת אקדמית ובכל זאת לא איכפת לי לצאת מאיזון לכמה זמן רק כדי להחליף למשהו יותר טוב יותר חדש משהו שיחזיר לי את החשק להתעורר בבוקר בכיף בלי כדורים אנטי דיכאונים כי להם יש תופעות לוואי משלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת טיפול

הוספת תגובה

• החלפת טיפול

17/12/2009

לשחר שלום
    החלפת טיפול הינו תהליך שיכול להיות מורכב. אבל כשצריך עושים את זה.
    לא ברור שהתופעות עליהם אתה מדבר הן של זיפרקסה. גם דפלפט יכול לתת תופעות כאלו. תרופות חלופיות לזיפרקסה הן סרוקאוול, גיאודון, סוליאן,סרדולקט, אינוובה או לפונקס. התרופה האחרונה כמעט תמית דורש אישפוז כדי להתחיל אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו