שאלה חשובה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בבקשה
    גוון
    14/12/2009

שלום לך ד"ר אני בן28 עובד עבודה פיזית קשה מכונאי כמה שנים 10 שעות 8 שעות עבודה רצוף מלפנה שלוש שנים הרכשתי לא טוב עסיתי כל הבדיקות אין שום בעיה הכל תקין ברוך השם . ומאז אני לא נוח לי עם עצמי מרגיש עיפות לתמייד בקושי אוכל וישלי מצב רוח לא טוב אוכל מהר מהר לפני שארגיש סבייע או כובד בבטן חיי עם זה גבר 3 שנים וזה לא תמיד קוראה רק שאני עצבני .
    עברו שלוש שנים וזה לא מתריד אותי באופן משמעותי עד כלפני 4 חודשים מרגיש כאבים חדים באזור הצוור והראש התקפים זמניים שמלווה עם סחרחורת ותחושת עייפות עברתי עיסויים רפואיים וזה עזר לעיתים לעיתים לא . פניתי לרופאה המשפחה והתחיל הסיבור המשעמם והמדאיג במיוחד בדיקות דם ובדיקות סיתי ואגולב וכך ושוב הקל תקין ואן ממצאים הרופאה הפנה אותי לנירורלג בכיר שאבחן שיש לי דכאון ותפיסות גב וצוואר והיום אני לוקיח תרופה אלטרול 25 כל ערב לפנה שינה אנלי תנודות שינה גם לא היה לפניכן אבל לאחרונה אפילו לפני התרופה היולי דאגות עם עצמי מה יהיה מה קוראה איתי לאמת נלחץ מאוד ומרגיש עצב וקשי נשימה מפחד להיות חולה לתמיד הייתי חזק ןמלה תקווה התחושה הזואת מדאיגה אותי ולאמת התרופה עזרה קצת אומנם לא מזמן נותל אותה רק חודש ימים אבל הקאב בצואר עדין קיים ותפיסות שרירים בידיים עם קצת רעד האם זה קשור לתרופה האם זה מהצוואר וסתם אני קושר ומתלבט בים אם זה ממחלה כל שהיה או לסמוך על הרופה וזהוא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בבקשה

17/12/2009

לגוון שלום
    נראה שאתה מאוד סובל מהתופעות שתיארת. למרות שלא ניתן לאבחן דרך האינטרנת אתה מתאר תופעות של חרדה ודיכאון. אלטרול תרופה טובה אבל שיכולה לתת הרבה תופעות לוואי בימיוחד עם מעלים אותה לרמה טיפולית. הרמה הטיפולית של אלטרול נע בין 100-300 מג ליום לכן אתה מקבל מינון ממש קטן. מינון כזה עוזר לשינה וקצת לחרדה אך לא ממש מטפל בדיכאון. עליך לדבר עם הרופא על המינון שאתה מקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו