עבור פרופ' לאון גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבור פרופ' לאון גרינהאוס
    סרינה
    17/12/2009

פרופ לאון שלום
    רציתי לשאול על בן זוגי אשר לרוב תגובותיו עצבניות וקולניות וחוששתני שהוא בעל בעית קשב וריכוז מדבר מהר בולע מילים ואין אפשרות להבין את אשר יוצא מפיו אלא אם כן אני מעירה לו שהוא מדבר מהר שיחזור על דבריו לאט יותר ואפילו לאחר שאנו ביחד ההתפרצות של סכר העצבים גוברת עליו . בהתבטאות אני מבינה שהוא מלא כעס .בנוסף אין הוא יודע להחזיק כסף ונוטה להסתבך בזה. לוקח הלוואות בכל בנק אפשרי למרות שלא בעל נכסים אלא לוקח את ההלוואות למחייתו.הוא עובד.גם בעבודתו "מנצלים" אותו . דברים שאף אחד לא רוצה לעשות פונים אליו שיעשה והוא מסכים למרות שלא מתאים לו מהרבה טעמים הוא לא יאמר לא אינני יכול.
    מה אתה מציע לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבור פרופ' לאון גרינהאוס

הוספת תגובה

• עבור פרופ' לאון גרינהאוס

17/12/2009

לסירנה שלום
    את מתארת אדם שנשמע מאוד בעייתי התנהגותית ואישיותית. הדבר הכי טוב זה לשכנעו לפנות לבעל מקצוע לאבחון. אני לא יכול להוסיף הרבה מאחר והאפשרויות הם רבות. הקשיים הפיננסים שאת מתארת לא מבשרים טובות לחיי זוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו