מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות פסיכיאטריות ואנטיביוטיקהשלי19/12/2009
שלום,
אני לוקח באופן קבוע ריספרידל קלונקס פאקסט ופרטאן פעמיים ביום.
לפני יותר מ 10 ימים התחלתי בטיפול של אנטיביוטיקה 1500 מ"ג ביום בגלל בעיות שיניים.
לאחר שהפסקתי לשתות אנטיביוטיקה, לאחר יומיים שלושה היו לי סיוטי לילה, בילבול, חוסר שקט רעד ברגליים, לא מרגיש טוב כשאני כרגע שותה את התרופות הפסיכיאטריות, יש לי תמונות שנתקעות בראש, הרבה מחשבות, כשאני שומע קולות למשל כשאנשים מדברים זה מפריע לי דבר שלא היה לי לפני כן.
אני מבקש שתעזור לי אם תוכל.
האם התופעות האלה נגרמו כתוצאה מלקיחת אנטיביוטיקה?
האם מה שאני מרגיש כרגע יחלוף וארגיש יותר טוב עם הזמן?
אני מבקש בכל לשון של בקשה תעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות ואנטיביוטיקה
19/12/2009לשלי שלום
רוב ה"אמטיביוטיקה" לא באינטראקציה עם תרופות פסיכיאטריות, אבל צריך לדעת את השם של האנטיביוטיקה. יש הרבה תרופות פסיכיאטריות והרבה מינים של אמטיביוטיקה. בכל מקרה האינטראקציה נפסקת מספר ימים אחרי ההפסקה של לקיחת התרופות. אני ממליץ לך לפנות גם לרופא המטפל. תופעות כפי שאתה מתאר הן לא שיגרתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
שלי19/12/2009שלום,
בהתחלה לקחתי אוגמנטין 3 ימים לאחר מכן מוקסיויט פורטה וכשזה נגמר שתיתי מוקסיפן פורטה 3 פעמים ביום.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
19/12/2009לשלי שלום
אין משהו מיוחד בשילוב הזה. אבל כל פעם שנותנים מספר רב שך תרופות אפשר להגדיל את תופעות הלווי. זה צריך להשתפר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)