ניסיון התאבדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון התאבדות
    טלי
    20/12/2009

ניסיתי להתאבד על ידי חיתוך ורידים ולא הצלחתי האם נגרמה לי פגיעה מוחית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיון התאבדות

הוספת תגובה

• תשובה לטלי

ד''ר ערן ואדים הראל
    21/12/2009

פגיעה מוחית יכולה להיגרם רק אם אבד מספיק דם שגרם לחוסר הכרה ואי אספקת דם למוח. מדובר במצב קיצוני ולכן לפי התאור זה לא המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טלי

סהר תמיכה
    21/12/2009

הי טלי

על השאלה הרפואית אני לא יכול לענות (אבל אני רואה שהרופא ענה..). אני פשוט לא יכול להתעלם מהרקע לשאלה, מזה שניסית להתאבד..
    אני לא יכול לדעת מה הביא אותך לנסות להתאבד, אני רק יכול להניח שהרגשת כאב נפשי נורא, שלא יכולת לסבול יותר..ויתכן שעדיין את מרגישה ככה, או לפחות הרגשה דומה, והיאוש עלול להשתלט מחדש. לכן היה לי חשוב גם לענות לך, ולהציע לך לבוא אלינו לאתר סה"ר ולדבר איתנו שם..לספר על הרצון למות, על הדאגה והמועקה שבלב..אם שוב תרגישי שאת מתייאשת, שאין תקווה, נרצה להיות לצידך, להקשיב ולתמוך..

איתך

מתנדב סה"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו