מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוספת תרופהנטע21/12/2009
שלום
אני לוקחת 150 מיליגרם קלופיקסול פעם ב3 שבועות בזריקה התרופה מאוד טובה לי מבחינה נפשית (מונעת את הפסיכוזה)אך היא גורמת לי להשמנה .התייעצתי עם פסיכיאטרית והיא אמרה לי שלא כדאי להחליף את התרופה אלא להוסיף לה עוד תרופה שמרגיעה את הדחף לאכול,קראתי ומצאתי כמה תרופות שמונעות את הדחף לאכול כמו:אביליפ,טופמקס,אפקסור,מטפורמין,סוליאן,פרוזק,פלוטין.רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על תרופה ביחד עם הקלופיקסול שתרגיע את הדחף לאכול .?( המחלה שיש לי היא פסיכוזה .)
תודה ויום טוב נטע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה שמרגיעה את הדחף לארכול
ד''ר חיים שם דוד21/12/2009התרופות שמרגיעות את הדחף לאכול אינן רבות כפי שהזכרת. אחת התרופות הידועות בישראל הן רדוקטיל. יחד עם זאת ישנן תרופות למטרות אחרות שמדכאות מעט את התאבון כגון אדרונקס ואפקסור (במידת מה).
סוליאן אינה מדכאת תאבון אלא היא תרופה נוגדת פסיכוזה שנייטרלית כמעט מבחינת עליית משקל. כלומר משקלך לא אמור לךהשתנות במידה ותחליפי את הקלופיקסול או שתרדי מעט.
השיקול לגבי מה התרופה שתשתמשי בה צריכה להעשות עם הפסיכיאטר שלך שמכיר אותך, האפשרויות הכלכליות שלך ויצוטרך אפילו לשקול החלפת טיפול שעוזר לך לתרופה שאולי לא תעזור לך באותה מידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)