הוספת תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת תרופה
    נטע
    21/12/2009

שלום
    אני לוקחת 150 מיליגרם קלופיקסול פעם ב3 שבועות בזריקה התרופה מאוד טובה לי מבחינה נפשית (מונעת את הפסיכוזה)אך היא גורמת לי להשמנה .התייעצתי עם פסיכיאטרית והיא אמרה לי שלא כדאי להחליף את התרופה אלא להוסיף לה עוד תרופה שמרגיעה את הדחף לאכול,קראתי ומצאתי כמה תרופות שמונעות את הדחף לאכול כמו:אביליפ,טופמקס,אפקסור,מטפורמין,סוליאן,פרוזק,פלוטין.רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על תרופה ביחד עם הקלופיקסול שתרגיע את הדחף לאכול .?( המחלה שיש לי היא פסיכוזה .)
    תודה ויום טוב נטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת תרופה

הוספת תגובה

• תרופה שמרגיעה את הדחף לארכול

ד''ר חיים שם דוד
    21/12/2009

התרופות שמרגיעות את הדחף לאכול אינן רבות כפי שהזכרת. אחת התרופות הידועות בישראל הן רדוקטיל. יחד עם זאת ישנן תרופות למטרות אחרות שמדכאות מעט את התאבון כגון אדרונקס ואפקסור (במידת מה).
    סוליאן אינה מדכאת תאבון אלא היא תרופה נוגדת פסיכוזה שנייטרלית כמעט מבחינת עליית משקל. כלומר משקלך לא אמור לךהשתנות במידה ותחליפי את הקלופיקסול או שתרדי מעט.

השיקול לגבי מה התרופה שתשתמשי בה צריכה להעשות עם הפסיכיאטר שלך שמכיר אותך, האפשרויות הכלכליות שלך ויצוטרך אפילו לשקול החלפת טיפול שעוזר לך לתרופה שאולי לא תעזור לך באותה מידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו