טיפול בתופעות לוואי של תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בתופעות לוואי של תרופות
    עינת
    21/12/2009

בני אוטיסט בן 26 מטופל בזיפרקסה 12 מ"ג אטומין 20 מ"ג בתקופה לאחרונה התחיל לרייר והוא באי שקט והאקולליה שלו עלתה. הפסיכיאטר רוצה להוסיף ארטן לטיפול בתופעות הלוואי הנ"ל שדבריו נגרמים מהתרופות. אני די חוששת להוסיף עוד תרופה .לדעתי התרופות שהיו אמורות להרגיע אותו גורמות לאי שקט אז להוסיף עוד תרופה על תרופה נראה לי קצת מוגזם .האם יש טיפול אחר שיכול לעזור ולהגיע את האי שקט. אודה לתשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בתופעות לוואי של תרופות

23/12/2009

לעינת שלום
    התופעות של ריור ואי שקט יכולות להיות משניות לטיפול באטומין. מקובל להוסיף תרופות כמו ארטן כדי לנסות להתגבר על התופעה. אופציה נוספת הינה להפסיק את האטומין ולראות מה קורה. צרים להמתין עד 3 שבועות. תבדקי עם הרופא האם הוא חושב שמדובר ב akathisia

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה.

מ.
    28/12/2009

אם הכדורים האלה גורמים לך לכל התופעות שהזכרת.
    למה את ממשיכה לקחת אותם ולא מוצאת דרך חלופית???

את לא רואה שהם מזיקים לך???
    ואני יודעת שאת יודעת שעוד כדור לא יפתור את הבעיה.
    את מזכירה לי את הסיפור על הילדה שבלעה יתוש ואז נכנס הזבוב להוציא אותה ואז נכנס העכביש להוציא את הזבוב..ואת ההמשך את יודעת...

זה המשל הכי מדוייק ונכון לפסיכיאטריה.
    אני מבקשת ממך שתחשבי על מה שכתבתי לך.
    בבקשה.

לילה רגוע ומקסים שיהיה לך בלי תופעות לוואי.
    מור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו