החלפת פסיכיאטר - חשוב מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת פסיכיאטר - חשוב מאוד!
    עמיאל
    22/12/2009

שלום רב!

אני בן 19 וסובל מאוסידי חזק מאוד שמקשה עלי רבות את התיפקוד
    אני מטופל אצל פסיכיאטר כבר במשך שנה וכמה חודשים ואין כלל שיפור, בין התרופות שהוא נתן לי זה אנפרניל עם ריספונד וגם נתן פאקסט עם ריספונד וגם נתן פאקסט עם סרקוואל ועכשיו אני על סרנדה כבר 3 חדשים ללא שיפור (חודשיים במינון המקסימלי 300 מ"ג אז היום הוא הוסיף לי MODAL ואמר לי שזה משפיע גם על הדופמין ולכן הוא רוצה לנסות את זה איתי,
    אני מתלבט אם להמשיך אצלו את הטיפול או להחליף אותו, וכל זה מכמה סיבות:

1. שאלתי אותו למה לא לקחת רמרון (מירו) שגורם לשחרור סרוטונין ולא רק לעיכוב ספיגה ואולי השילוב של השניים יהיה מאוד יעיל ,אז הוא אמר לי שאין כדור שגורם לשחרור סרוטונין כל הכדורים רק מעכבים ספיגת סרוטונין,

2. כשהוא נתן לי פאקסט הוא אמר לי לקחת בנוסף ריספונד וכשזה לא עזר החליף לסרוקאל אבל הפסיכיאטר המחוזי לא אישר את התרופה כי הוא אמר שהיא לא לאוסידי אלא זה לסכיזופרניה ולכן לא יכולנו לקנות אותה
    אודה מאוד אם תייעצו לי מה עלי לעשות האם להחליף או לא אני ממש חסר אונים ומתוסכל )-:
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר ערן ואדים הראל
    23/12/2009

ע"פ התאור שנתת נראה כי המלצותיו של הפסיכיאטר הן טיפול מקובל ב- OCD ולגיטימי. אם מעבר לכך אתה מרגיש כי יחסו אליך אינו מספק אמור לו זאת וראה איך תגובתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו