תסמינים מוזרים אצל הבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים מוזרים אצל הבעל
    מישהי
    25/12/2009

עד לפני חודש חייתי באושר עם בעלי. 6 שנות זוגיות מתוכן נשואים שנתיים וחצי.

לפני כחודש החל שינוי קיצוני- הוא החל להיות תוקפני מילולית, עצבני והחל להתעלם ממני. לאחר שבועיים אמר פתאום שלא אוהב אותי יותר ושרוצה להתגרש. מאז הוא החל לדבר בצורה מוזרה מאוד- אומר שהוא "מת" כבר חודש, שהוא לא מכיר את עצמו, שמי שהכרתי עד עכשיו לא קיים יותר ושהוא השתנה לחלוטין.
    לפתע הוא גם החליט שהוא לא אוכל יותר בשר ושהוא מבזבז כל כסף שמגיע לו לידיים. השבוע הוא לקח 1500 שח ובזבז הכול.
    השיחות איתו מוד מוזרות והוא גם מודע לכך שהוא שונה.הוא אמר לי תחשבי שאת באה ללוויה שלי, אני מת, הבן אדם הקודם נמחק, זה לא מי שהתחתנת איתו.

יש לי מה לעשות? הוא לא מוכן לקבל ייעוץ ולא כלום, אנחנו בתהליכי גירושין. אני אובדת עצות לא מבינה מה קרה לבעל המדהים שהיה.
    אשמח לייעוץ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים מוזרים אצל הבעל

הוספת תגובה

• שינויים שחלו אצל הבעל

ד''ר חיים שם דוד
    25/12/2009

שלום לך,
    איני יודע מה עובר על בעלך אבל יתכן ומדובר בתגובה להליכי הגירושים (לא הבנתי מתי ההתנהגות החלה, לפני ההליכים או אחריהם?)
    ויתכן שמדובר באיזו הפרעת מצב רוח (יתכן מאניה). במידה ואינו מעוניין לפנות לטויפול לא תוכלי לכפות זאת עליו אבל אפשר להשתמש בהליכי הגירושים על מנת לעזור לו להגיע לטיפול. אני חושב שאם ההליכים מתבצעים בבית הדין הרבני או בבית משפט לענייני משפחה או בהליך גישור שליד בית המשפט, תוכלי להעלות את הבקשה שילך ליעוץ כי זה מדאיג אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התסמינים החלו לפני חודש

מישהי
    25/12/2009

וכללו תוקפנות מילולית. לפני כשבועיים הוא החל להתנהג בצורה ממש מוזרה והיום הוא כבר אומר שלא מזהה את עצמו ושהוא בן אדם אחר. הוא מבין שההתנהגות שלו מוזרה אבל אומר שאין לו תשובות לשום דבר ושהול התפרץ בפתאומיות.
    הוא בן אדם שלא מבזבז כסף ופתאום הלך להוציא 1500 שח ואמר שמבזבז כל כסף שמקבל. גם ההימנעות מבשר לא ברורה לי.
    מאוד מדאיג אותי שהוא אומר שהבן אדם שאני מכירה "מת" ולא קיים יותר. כאילו מישהו אחר מדבר ממנו...בדרך כלל הוא אדם מאוד אוהב שמנסה להגיע לפשרות בכל דבר ועכשיו הוא כאילו נאטם לחלוטין. לא משנה כמה אכוב לא אוכל להסביר את השינוי הקיצוני שחל באישיותו....

איזה עוד מאפיינים יש למאניה? מה עוד אפשר להסיק על ההתנהגות הקיצונית שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו שלא ציינתי

מישהי
    25/12/2009

ההחלטה להתגרש הגיעה ממנו השבוע- שלושה שבועות אחרי שהכול התחיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגות משונה

ד''ר חיים שם דוד
    27/12/2009

אנשים מחליטים החלטות שונות ולא תמיד אומרים את האמת לסיבות הללו . לעתים הם פשוט לא יכטולים או לא מוכנים להגיד מה עובר עליהם. התיאור יכול לכוון למאניה אך היא אינה סבירה בעיני לפי התיאור שלך.
    מאניה היא תקופת מצב רוח מרומןם, חוסר צורך בשינה, ביזבודזי כספים, רוגזנות, פעילות מוגברת להנאות שונות וכדומה.

האם יש לך מושג על מה הוציא את הכספים הללו?
    אנשים עם מאניה מודיעים ויודעים טוב מאוד על מה הוציאו את הכספים אבל אומרים שזה היה הכרחי. הניסיון של בעלך להסתיר את זה ... מראה שיתכן שינה סיבה אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו