ויפאקס המשך שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס המשך שאלה
    סופיה
    26/12/2009

הטיפול התרופתי שנית היה מוגבל בגלל ההריון ניתן לי ציפרמיל שתופעות הלוואי שלו היו קשות לכן נאלצתי לעבור לטיפול אחר בשם אנדרונקס שלא עזר בכלל הדיכאון והחרדות לא עברו אחרי הלידה כמו שחשבו הפסיכיאטרים שהעיניין הוא הורמונלי בלבד אלא שאפילו החמירו בימים שלאחר הלידה.
    לאחר הערכה מחודשת ניתנו לי כדורים בשם פאקסט נטלתי אותם כארבעה חודשים בערך לאחר שהגעתי לשלושה כדורים ביום חשתי שהמועקות חוזרות. הפסיכיאטרית המליצה לי לרדת במינון מהפאקסט ולהתחיל כדור חדש בשם ויפאקס בתחילה שתי כדורים של 37.5 מיל למשך עשרה ימים לאחר מכן כדור אחד של 75 . כרגע הכל מסתכם בכשבועיים וקצת של טיפול בויפאקס אך לצערי אני חשה החמרה במצב בעיקר בתחילתו של יום והפרעות שינה בלילה והכי מפריע שחזרו לי תחושות המועקה הלחץ בחזה והעצם בגרון אני נוטלת לוריוון להרגעה שכבר לא משפיעים הרופאה המליצה על קלונקס 0.5 במצבים חמורים אך לצערי כדור זה גורם לי לישנוניות לעומת קלונקס 2 מיל שיותר מרגיע ופחות גורם לישנוניות במהלך היום אני נוטלת אותו לעיתים רחוקות אף על פי הצורך שלי בו יותר וזו בגלל האזהרה של הרופאים לא להתמכר אליו.
    אני אובדת עצות מיואשת עד כדי כך שעוברת לי מחשבה לאחרונה שהתחושות הקשות האלו לא יחלפו לנצח. אני מגדלת שני ילדים שפער הגילאים בינהם קטן ונאלצת להתמודד במצב זה הם הכדור אינו מתאים לי או שמא זה עיניין של עוד מעט זמן והאם ההחמרה במצב והבכי בבקרים וכל התחושות שהזכרתי הם תופעה חולפת של הויפאקס עיזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס המשך שאלה

הוספת תגובה

• ויפאקס ושאר תרופות

ד''ר חיים שם דוד
    27/12/2009

המקרה שלך לא יוכל לקבל מצענה במסגרת הפורום ואני מציע שתפני אותה לפסיכיאטר שמכיר אותך ושמטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו