גמילה מתרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מתרופות
    מירב
    01/01/2010

שלום רב.

אמא שלי התאלמנה לפני 14 שנה ונכנסה לדיכאון עמוק. במשך כל השנים היא לקחה כדורים נוגדי דיכאון וחרדה ובנוסף כדורים כדי להרדם וכדורים כדי לקום מהמיטה בבוקר. אני חייבת לאמר שאמא שלי השתנתה מקצה לקצה. מאישה מלאת חיים היא הפכה לאיפוכונדרית חרדה למרות שכל הבדיקות שהיא עושה יוצאת תקינות כל הזמן. היום היא בת 64 מלאה בכימיקלים שונים שנותנים לה רופאים שונים. היא מרגישה שהתרופות כבר לא עוזרות ולאט לאט היא שוב מתחילה לישקוע בדיכאון וחרדות. היא רוצה להיגמל מכל הכדורים ומבקשת שנאשפז אותה במכון גמילה מכיוון שאין לה את הכוחות הנפשיים והפיזיים לעבור את זה בעצמה והיא רוצה להיות תחת השגחה ופיקוח בליווי יעוץ והכוונה.

אני מבקשת את ההמלצה שלך למכון גמילה מתאים וכמובן את הדעה שלך לגבי ההחלטה של אמא שלי.

תודה רבה

מירב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מתרופות

הוספת תגובה

• גמיל מתרופות

ד''ר חיים שם דוד
    01/01/2010

שלום לך,
    השאלה שלך בעייתית מכיוון שאת מניחה מראש שיש לאמך בעית התמכרות כאשר נראה שהתרופות שאמך לוקחת אינן יעילות מספיק. ואולי יש לה את שתיהן. גם זו אפשרות.
    איני מכיר מכונים שעוסקים בכך במסגרת של אישפוז מלא. וןאכמובן שלא אוכל להגיד את דעי על מצבה כי איני מכיר אותה ואת המצב שלה וההסטוריה הרפואית שלה. המלצתי היא שתלכו יחד עמה אל פסיכיאטר על מנת שיעריך את המצב בצורה אחראית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו