מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרצויות זעםשולמית03/01/2010
מכובדי!!!
מזה שנים רבות אני חיה עם בעל הסובל מהתפרצויות זעם. ההתפרצויות אינן מלוות באלימות פיסית אך בהחלט צעקות, קללות, ודיבורים פוגעים כלפי וכלפי ילדי.
שמתי לב שבעלי שמתפקד על פניו רגיל, עובד ובא במגע עם אנשים, מפתח את התפרצויות הזעם שלו לאו דווקא בעקבות נסיבות ומהלכים שקורים סביבו אלא יותר כתגובה ביולוגית. נניח כשהוא מתקרר באופן פתאומי, מבשל איזו מחלה ויראלית, והמון המון כתגובה על רעב או נפילת סוכר, אחרי אכילת עוגה נניח כשחולפת שעה קלה הוא נעשה עצבני נורא ואז כל דבר קטן הוא טריגר בשבילו להתפרץ.
שאלתי היא האם תיתכנה התפרצויות כאלה על רקע ביולוגי? האם ניתן למנוע אותן? האם ישנן תרופות טובות המונעות את הצרה הזו (סך הכל הוא בחור חיובי) אשר אינן מלוות בתופעות לוואי כמו תרדמה או טשטוש כדי שיוכל להמשיך לתפקד.
בכלל, כל מה שתוכלו לייעץ לי- אודה לכם מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות זעם
ד''ר חיים שם דוד03/01/2010שלום לך,
נראה שההתפרצויות זעם יכולות לקרות על כל דבר ולפעמצים מוצאים לזה סיבה בדיעבד. אני לא חושב שאנשים מתפרצים בגכלל הנסיבות שאת מתארת. אני בטוח שיש לו את אותן הנסיבות גם בעבודה ונשאלת השאלה למה הוא מתפרץ דווקא כלפיך או באירועים מסויימים בלבד.
לעתים המדובר בהסתמנות דיכאונית כזו או אחרת אולם היותר משמעותי, לדעתי הוא מערכת היחסים בינך לבינו.
לעתים תרופות יכולות להפחית מהתסמינים הללו אולם כפי שהבנת אני מניח, כדאי לבדוק גם את האפשרות לטיפול זוגי או משפחתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

