דכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון
    אלי
    05/01/2010

שלום
    אחותי בדכאון כבר חודש וחצי
    כרגע היא עומדת על ציפרלקס 30 מ"ג ופרפנאן 4 מ"ג
    הציפרלקס מועלה בהדרגה כיוון שלא רואים שיפור

שאלותי הם
    1. האם בזמן שאין שיפור שווה לעשות שיחות עם פסיכולוג בנוסף לפסיכיאטר?
    2. כמה זמן לוקח לכדורים להתחיל להשפיע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון

הוספת תגובה

• חרדה ודיכאון

ד''ר חיים שם דוד
    05/01/2010

שלום לך,
    הטיפול בהפרעות דיכאןו יכול להמשך יותר מניסיון בתרופה אחת. יש לחכות לפחות 6 שבועות בטרם מחליטים שתרופה אינה עובדת באותו המינון.
    בינתיים, בהחלט אפשר להעזר בשיחות עם פסיכולוג.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלי
    05/01/2010

מישהו המליץ לי על טיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT)

טיפול התנהגותי קוגניטיבי הוכח מחקרית כתרפיה היעילה והמהירה ביותר בתהליך טיפול בדיכאון, לחץ וחרדה.
    הגישה הננקטת במהלך טיפול תנהגותי קוגניטיבי יוצאת מנוקדת הנחה שמחשבה (מודעת או לא מודעת) יוצרת רגש (כמו דיכאון או חרדה).
    גישה זו יוצאת מנקודת הנחה שמקור הקושי הוא בתפיסה, בחשיבה ובפרשנות הניתנת על ידנו לארוע מסויים. פרשנות זו יוצרת אצלנו את האפקט הרגשי - בין אם הוא לחץ, חרדה, דיכאון או רגש שלילי אחר שמפריע לנו בהתנהלות או בהנאה מהחיים.

האם תוכל לעזור לי בבקשה ולתת לי כמה פסיכולוגים מומלצים שמתמחים בזה ?
    האם אתה ממליץ גם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול קוגניטיבי התנהגותי

ד''ר חיים שם דוד
    09/01/2010

הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי יכ=עיל במקרים של חרדה ושל דיכאון אבל אני לא חושב שהוא מהיר יותר.
    בכל מקרה, תוכל ליצור איתי קשר במייל ולפי איזור המגורים שלך אנסה להפנותך. אני בטוח שאם תשאל פה ושם תבין שיש אנשי מקצוע רבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו