אמא השתגעה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא השתגעה..
    שפרה
    07/01/2010

מאז ומתמיד אני זוכרת את אמא שלי כאישה דיכאונית וממורמרת אשר אינה מרוצה משום דבר. עם השנים כבלה את אחותי ואותי אליה בשליטה וברודנות שהיו יחסית מתונים. לאחרונה חשה ברע (שפעת לפי אבחנת רופאה) ומאז השתבשה דעתה. היא הקצינה את כל הרודנות שצברה כל השנים, השליטה על הסובבים אותה, החלה לנדות את כל המשפחה הקרובה אליה בצרחות, האשמות על שבגללם נהרסו חייה והשתוללויות קיצוניות. היא משתוללת מזעם, מקללת מדוכאת מאשימה את כל העולם בטעויות חייה ובסבל שעברה ועוברת וקיצונית בתגובותיה מאז ומתמיד הכריזה כי היא רוצה למות ואף איימה בהתאבדות. לאחרונה, כשאחותי ניסתה להתקרב אליה היא ניסתה להכות אותה . אני ומשפחתי חשים שהיא חייבת טיפול פסיכיאטרי בעקבות התנהגותה הבלתי ניתנת לריסון, אך היא מסרבת לקבל. האם מומלץ לאשפז אותה בכפייה? אם כן, כיצד עושים זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא השתגעה..

הוספת תגובה

• התנהגות האם

ד''ר חיים שם דוד
    09/01/2010

למרות הקושי של בני המשפחה, אני לא חושב שהעניין יקבל מענה על ידי טיפול כפוי ואיני חושב שהמקרה עומד בתנאים של איפשוז כפוי. במידה ויש לך השגות על הדבר ואת בכל זאת מעוניינת בהערכה נפשית תוכלי לזמן פסיכיאטר הביתה לביקור בית שיעריך את המצב ויחליט מה יש לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו