מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות בגפיים ומתח גופני חריףאורן09/01/2010
שלום רב ד"ר.אני בן 27 ולפני כשנתיים לקחתי תרופות פסיכיאטריות לפרק זמן קצר של כחודשיים את התרופה REMOTIV במינון 500 מ"ג, ולמשך שבועיים קלונקס 0.5.
את התרופות ניסיתי נגד הרגשת תסמינים ממושכים של חרדה חברתית.
כיון שהטיפול לא עזר,הפסקתי את התרופות, מאז, סמוך להפסקת התרופות, אני סובל מתופעה של רעידות בגפיים ותחושה שהגוף במצוקה ומתח חריף כבר זמן רב(כשנתיים).
סיפרתי לרופא ועשיתי בדיקות דם מקיפות וגם בדיקת E.M.G.-הכל יצא תקין לחלוטין.
בתחילה נתן לי הרופא תרופת קלמנרבין להרגעה אך התרופה לא עזרה.
הרופא נתן לי ציפראלקס בהתחלה 10 מ"ג ואח"כ 20 מ"ג אשר הביא להקלה מסוימת בתדירות התופעה אך לא בהרגשת המתח החריף.
הפסקתי את הציפרלקס לאחר 8 חודשי טיפול בצורה הדרגתית כיון שלא סייע מספיק,גרם להתגברות תחושת חוסר שקט והעלה את תפקודי הכבד.
* האם התופעות האלו הן התקפי פאניקה חזקים?איך בכל זאת מתגברים על זה מבחינה תרופתית כאשר הציפראלקס לא עזר?האם יש מקום לנסות רסיטאל?
* האם זה יכול להיות התמכרות של המוח לתרופות שלקחתי ומכאן שנוצרים תופעות אלו הדומות לגמילה קשה?זה לא יעבור לעולם?
* וכמה זמן נמשכות תופעות גמילה מהתרופה ציפראלקס?תודה רבה ובריאות לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות בגפיים
09/01/2010לאורן שלום
רמוטיב תרופה שלא גורמת לתופעות לוואי לתווך ארוך. גם צ'פרלקס לא גורם לתופעות כפי שאתה מתאר. זה נראה קרוב יותר למצבי חרדה. עליך להתיעץ עם הרופא. צ'פרלקס ורסיטל מאוד קרובים זה לזה לכן עדיף לקחת תרופה אחרת. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הקלונקס 0.5 שלקחתי שבועיים
אורן09/01/2010ומה לגבי הקלונקס 0.5 שלקחתי שבועיים רצוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הקלונקס 0.5 שלקחתי שבועיים
11/01/2010לאורן שלום
הפסקה של קלונקס אחרי לקיחה לתקופה קצרה לא בעייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)