רעידות בגפיים ומתח גופני חריף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות בגפיים ומתח גופני חריף
    אורן
    09/01/2010

שלום רב ד"ר.אני בן 27 ולפני כשנתיים לקחתי תרופות פסיכיאטריות לפרק זמן קצר של כחודשיים את התרופה REMOTIV במינון 500 מ"ג, ולמשך שבועיים קלונקס 0.5.

את התרופות ניסיתי נגד הרגשת תסמינים ממושכים של חרדה חברתית.

כיון שהטיפול לא עזר,הפסקתי את התרופות, מאז, סמוך להפסקת התרופות, אני סובל מתופעה של רעידות בגפיים ותחושה שהגוף במצוקה ומתח חריף כבר זמן רב(כשנתיים).

סיפרתי לרופא ועשיתי בדיקות דם מקיפות וגם בדיקת E.M.G.-הכל יצא תקין לחלוטין.

בתחילה נתן לי הרופא תרופת קלמנרבין להרגעה אך התרופה לא עזרה.

הרופא נתן לי ציפראלקס בהתחלה 10 מ"ג ואח"כ 20 מ"ג אשר הביא להקלה מסוימת בתדירות התופעה אך לא בהרגשת המתח החריף.

הפסקתי את הציפרלקס לאחר 8 חודשי טיפול בצורה הדרגתית כיון שלא סייע מספיק,גרם להתגברות תחושת חוסר שקט והעלה את תפקודי הכבד.

* האם התופעות האלו הן התקפי פאניקה חזקים?איך בכל זאת מתגברים על זה מבחינה תרופתית כאשר הציפראלקס לא עזר?האם יש מקום לנסות רסיטאל?

* האם זה יכול להיות התמכרות של המוח לתרופות שלקחתי ומכאן שנוצרים תופעות אלו הדומות לגמילה קשה?זה לא יעבור לעולם?

* וכמה זמן נמשכות תופעות גמילה מהתרופה ציפראלקס?תודה רבה ובריאות לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רעידות בגפיים

09/01/2010

לאורן שלום
    רמוטיב תרופה שלא גורמת לתופעות לוואי לתווך ארוך. גם צ'פרלקס לא גורם לתופעות כפי שאתה מתאר. זה נראה קרוב יותר למצבי חרדה. עליך להתיעץ עם הרופא. צ'פרלקס ורסיטל מאוד קרובים זה לזה לכן עדיף לקחת תרופה אחרת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הקלונקס 0.5 שלקחתי שבועיים

אורן
    09/01/2010

ומה לגבי הקלונקס 0.5 שלקחתי שבועיים רצוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הקלונקס 0.5 שלקחתי שבועיים

11/01/2010

לאורן שלום
    הפסקה של קלונקס אחרי לקיחה לתקופה קצרה לא בעייתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו