דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    אני
    10/01/2010

שלום. יש לי תופעה מוזרה ומצחיקה כאחד. יש לי קודם כל OCD אך הוא אינו טקסי ועבר להיות "ריאלי"(כלומר מסיבות שאני תופס אותן כמטרידות והבסיס אינו מופרך לגמרי). בכל אופן, אני נזהר מכל דבר קטן כמו פלאפונים, שמש, וכו'. הבעיה היא שאני יודע שהפחדים שלי לא רציונליים רק לאחר הדכאון עצמו ובעת הדיכאון אני לא יודע שסיבתו לא רציונלית כלכך. הכוונה היא שאני יכול להכנס לדכאון אפילו משיחה בפלאפון של 2 דקות, כלומר, הסיבה נמצאת שם, אך הפחד מוגזם. אני נוטל 2 פריזמה 20מ"ג (יש לי פסיכיאטרית). אינני צריך יעוץ כי יש לי פסיכיאטרית, פשוט שמעתי שהדכאון עצמו מזיק למוח האדם. (אל תדאגו אני לא נכנס מכך לעוד דכאון..), רציתי לדעת, כמה הוא מזיק ומדוע הוא מזיק. יש לציין שאחרי דכאון כמו היום יש לי כאב רקות קל כאילו דפקו לי עם פטיש כל היום(מה שלא רחוק מהמציאות). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• אני חוזר ומבקש עזרה

אני
    11/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חוזר ומבקש עזרה

11/01/2010

כאשר יש תגובה רגשית מהירה לאירועי חיים אנו אומרים שמצב הרוח קשור למחשבות שליליות. אפשר לשאר שאחרי שיחה או מצב לא נעים אתה מגיב עם מצב רוח לא כ"כ טוב. עם כך הדבר אתה יכול להיעזר מטיפול קוגניטיבי המכוון לאיזון מחשבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שמאחורי התרופות

אני
    11/01/2010

אני הייתי במלחמת לבנון השנייה. לאחר המלחמה הכל היה בסדר. שנה אחר כך (זה קרה פתאום באמצע מקלחת) לא יכלתי לתפקד (והייתי עדיין בצבא). לולא התרופות שלקחתי יתכן ואף ודאי שהייתי "משתגע" אך לא במובן הציורי. אני מדבר באמת על להשתגע. תודה על המידע בכל אופן, כל מידע לטובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך אגב הסרטון ממש לא נכון.

אני
    11/01/2010

1.כן הוכח מדעית שהתרופה עובדת
    2.כן נבדקו תופעות הלוואי (ישנן כמה שאני מודע להן, כמו בכל תרופה)
    3.הגישה הנטורליסטית עתידה להכשל. זה כמו שתהיה לך שפעת ולא תיקח תרופה. זה אבסורד
    4.הדכאון הרבה יותר מזיק מהתרופה, כי התרופה כלל לא מזיקה
    5.התרופות ניתנות במרשמים ומחירן נמוך מאד
    6.האם יתכן לדעתך באמת שכל הפסיכיאטרים מתאחדים סביב שולחן ורוקמים מזימות? נו באמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו