טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, רציתי לדעת מה אפשר לעשות במקרה בו אדם מטופל בתרופה נרדיל ( מקבוצת mao), מקפיד לא לאכול גבינות ולשתות אלכוהול, אך בטעות אכל גבינה צהובה ולחץ הדם שלו עלה בצורה חדה וחש בכאבי ראש חזקים ובחילות , מה ניתן לעשות מיידית כדי לסייע לו להורדת לחץ הדם ? האם להרים לו את הרגליים למעלה או אולי משהו אחר ? תודה מראש, צבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
להרים רגליים מעלה יעשה פעולה הפוכה ממה שאנו רוצים. עלייה חדה וקיצונית בלחץ דם יכולה להיות מסוכנת ולכן רצוי לפנות למיון ולהוריד את לחץ הדם על ידי תרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד