לוסטראל תופעות ללואי - שילשול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטראל תופעות ללואי - שילשול
    דידי
    13/01/2010

שלום רב,
    אני לוקח לוסטראל 100 מ"ג לטיפול בדיכאון קל כ 5 שבועות כ 3 שבועות יש לי יציאות רכות/שילשולים האם יתכן שזה מהכדור? במידה וכן האם כדאי להחליף את הכדור לציפרלקס ,
    שהרופא רשם לי את הכדור הוא הציע תחילה ציפרלקס אבל שזה לא בסל ביקשתי לוסטראל והוא רשם לי, במידה וכן איך מחליפים בין הכדורים? מפסיקים אחד ומיד מתחילים עם השני?

תודה מראש,

דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לוסטראל ושילשול

ד''ר חיים שם דוד
    14/01/2010

על מנת להעריך האם התרופה היא זו הגורמת לך לשילשול צריך לדעת האם היו לך תקופות כאלו בעבר.
    בנוסף, ניתןם להפסיק את התרופה למספר ימים ואם התופעה חולפת, ניתן לחדש את הטיפול ואם היא חוזרת אז כנראה שזה מהלוסטראל.
    באופן כללי, לוסטראל פחות גורםמ לשילשול ויותר לעצירות אבל עוד סיבה פחות לחשוד בלוסטראל- הטיפול עושה שילשול בתחילת הטיפול ופחות לאחר שבועיים של טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לואי

דידי
    14/01/2010

בעבר לא היו לי שילשולים למעט מיקרי מחלות נדירים , בכל מקרה הלכתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי לעשות בדיקות כלליות ובדיקות צואה למקרה שהשלשול לא עובר, והפסקתי לקחת את הלוסטראל והיא רשמה לי ציפראלקס, עם תחילת הטיפול בלוסטראל החלו יציאות מרובות שהלכו ונעשו יותר ויותר רכות עד למצב של שלשול , לכן בהתחלה לא התיחסתי למצב ואף היתי מרוצה מירידת המשקל.. אבל זה לא מצב תקין, בכל מקרה אני מקווה שזה אכן הכדור ולא משהוא אחר,
    תודה בכל אופן על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי יש את הבעיה הזו עם סוליאן

רספוטין
    14/01/2010

מקריאה באינטרנט הבנתי שיש כמה מהנוטלים כדורים פסיכיאטרים הסובלים מתופעה זו
    רספוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו