כדורים ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים ותופעות לוואי
    אבי
    14/01/2010

שלום,
    בעבר התחלתי טיפול בפקסט שניתן ע"י פסיכיאטר אך לאחר מספר חודשים נאלצתי להפסיק לאור תופעות לוואי מטרידות. אחרי זה קיבלתי טיפול בציפרלקס אך גם נאלצתי להפסיק לאור אותם תופעות הלוואי. מאוחר יותר הומלץ לי ע"י פסיכיאטר אחר טיפול בפרוזק, והוא אמר לי שלפרוזק לא יהיו תופעות לוואי, אך אני חוויתי תופעות לוואי.

שמעתי שצריך לנסות כדורים שונים עד שמוצאים את הכדור "המתאים" לי. אך אינני מבין. אם כל פעם הם נותנים לי כדור מקבוצת ה SSRI, לא יהיו לכולם את אותן תופעות הלוואי?

וגם מה שאני רוצה לדעת זה אם התופעות לוואי קוראות בגלל כימיקל מסויים בכדור? (ואם כן מהו?)
    או שהן קוראות בגלל השינוי ברמות הסרוטונין?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של תקרופות

ד''ר חיים שם דוד
    14/01/2010

אני לא יכולממש לענות לך בגלל שאיני יודע מה תופעות החלוואי, מה המינון שנטלת ולכמה זמן.
    בכל זאת, יהיו אנשים רבים שתרופה מסויימת תגרום לתופעות לווואי ואילו אחרות מאותה המשפחה לא יגרמו לתופעות לוואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו