גאודון-אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאודון-אי שקט
    אנונימית
    16/01/2010

שלום, אני בחורה בת 21. אני חולת סכיזופרניה.
    זה התחיל לפני 3 שנים כאשר נטלתי סם הזייתי שגרם לי להתקף פסיכוטי. מאז טופלתי בקלופיקסול "שהוריד" אותי מהמצב הפסיכוטי אך הרופאים המליצו להמשיך לקחת תרופות. בהמשך המחלה התבררה כשסכיזופרניה וטופלתי מאז בתרופות שונות כגון פרפנן, זיפרקסה, רספרידל ולאחרונה 4-- סרוקוול ו200 קלופיקסול.זה עזר להיות להיות במצב יציב במשך כשנה עד לפני שבועיים שהיה לי התקף-שמעתי קולות והייתי מנותקת מהמציאות. הרופאה נתנה לי גאודון והורידה לי את הסרקוול ל200 ואני לניסיון בלי קלופיקסול כמה ימים. עכשיו הבעייה שיש לי אי שקט בכל הגוף בעיקר באיזור החזה, וקצת השרירים תפוסים. השאלה ממה זה נובע, והאם זה יכול להיות נובע מהגאודון או מהפסקת הקלופיסול או מה. והאם יש לכם המלצה לתרופה אחרת? אני ממש מיואשת מכל התרופות שכבר ניסיתי בעבער ולא עזרו לי, בבקשה עיזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאודון-אי שקט

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    17/01/2010

זה לא המקום להמליץ על טיפול. התופעות שאת מתארת יכולות להיות תופעות לוואי של התרופות ולכן עלייך להיוועץ עם הרופא המטפל בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו