מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וועדה רפואיתעידית23/01/2010
שלום
יש לי ועדה רפואית אחרי עירעור שהגשתי אני סובלת מיזה 5 שנים מרדות התקפי פאניקה ודיכאון
אני מקבלת ציפרלקס 20 מ"ל קסנגיס 0.5 3 פעמים ביום ועדיין אני עצבנית ולא רגוע מירו חצי כדור
המצב שאני עוברת אותו ביום יום קשה כאבים בשרירים סרחורות עצבנות אי
ישקט בראש אני מאוד הייתי רוצה לעבוד רגיל ולהיות בנאדם רגיל אבל אם המצב הנפשי הזה אינני יכולה יש לי כבר 30% נכות וחוות דעת מפסיכיאטר שכותב שהוא ממליץ על 65% אני מאוד מתוחה מהוועדה ולא יודעת מה עלי לומר שם שיאמינו לי שאני באמת לא מסוגלת לפרנס את עצמי מה עלי לעשות ואיך עלי להתכונן לוועדה בכדי לא ליכשל בה השמח לקבל תשובה בהקדם הוועדה שלי היא ב- 26.1 תודה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה להגיד בוועדה
ד''ר חיים שם דוד23/01/2010שלוםך לך עידית. נכות של 65% היא מאוד מאוד מאוד גבוהה להפרעות חרדה ודיכאון. תצטרכי להסביר ולספר את מה שאת עוברת... אין מילות קסמים וההערכה של שמורה למומחים שיושבים בוועדות הללו. במידה ולא תסמכימי אעם הקביעה הזו תמיד לוכלי לפנות לוועדות עירעור או לבית המשפט לענייני עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)