דיסוציצאה, דה ריאליזציה, זקוק לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • דיסוציצאה, דה ריאליזציה, זקוק לעזרה
    דורון
    23/01/2010

    שלום , אני בחור בן 20 עם בעיות של חרדה ותחושת עצבות מילדות.התלוננתי בפני רופאי על בעיות של ראייה, כלומר תחושה שהתמונה עם צבעים חזקים , כמו לדוגמא שמישו מקבל מכה חזקה בסרט ומתעורר ככה עמום בלי יכולת ריכוז והרבה צבעים נזרקים לו לעין מה שמקשה , ואפילו בעיני הצופה באותם רגעים בסרט את על תחושת ההתמצאות,ונותן תחושה מוזרה של ראייה לא נוחה ואף מוזרה, זהו חלק מהחיים שליולא לפעמים מהבוקר עד הערב, אני לא מכיר משו אחר, זה מקשה עליי בקריאת ספרים שאני נרתע לחלוטין כמו גם צפייה בסרטים.שאלתי היא מצד אחד התופעה תמידית ומלווה אותי ולכן יותר קשה לחברה לאותם תסמינים של דיסוציאציה שכתבתי , אך אין דבר דומה בשאר התחומים , עשיתי סיטי ראש שנמצא ללא משו חריג בנוסף עשיתי בדיקת מיקוד ראייה ובדיקת עיניים מקיפה.אילו דברים הקשורים לתלונות על ראייה קשורות לדיסוציאציה, אם תוכלו לזרוק לי כל דבר אפשרי שאנשים אומרים או שידועים לכם זה יעזור לי למצוא את הדומה והשונה, האם דיסוציאציה יכולה להפוך לדרך חיים ?ולא רק במקומות מאיימים וספציפיים?תודה רבה, אמח אם תענו לי בפירוט על בעיות ראייה ואובדן תחושת המרחב ובעיקר ההתמצאות ,הנובעת מהקושי החזותי , אשמח .טל, הדבר הפך אותי לבחור אובד עיצות, עם קושי בכל תחום בחיים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דיסוציאציה

    ד''ר חיים שם דוד
    23/01/2010

    שלום לך,
    יתכן בהחלט ואתה סובל מהפרעת דיסוצאיציה. את חווה דה ריאליזציה- כלומר התחושות שאתה מרגיש מהסביבה שלך שונות ממה שאתה חושב שהיית אמור לחוש.
    הטיפולים האפשריים למצב\ך יכולים להיות תרופתיים או פסיכולוגיים וביניהם היפנוזה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו