דואגת לעתיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת לעתיד
    לילי
    26/01/2010

שלום!

בתקופה האחרונה אני סובלת מחרדות קשות שפוגעות באורח החיים שלי ובתפקוד היומיומי.
    פניתי לטיפול פסיכולוגי והופנתי לפסיכיאטר למתן "עזרה ראשונה" על מנת שאוכל להמשיך לתפקד (במקביל ממשיכה בטיפול הנפשי).

הבעיה היא שאני סטודנטית בתחום מסויים ואחד הרצונות שלי לעתיד הוא לעבוד בתעשייה הביטחונית, השאלה היא אם אני פונה לפסיכיאטר וקופ"ח מכבי מחזירה לי אחוז מסויים מעלות הטיפול, האם בעתיד מקום העבודה הפוטנציאלי שלי יוכל לקבל את האינפורמציה הזאת?
    הפסיכיאטר טוען כי המידע אפילו לא מגיע לרופא המשפחה. האם כך הדברים ואין לי מה לדאוג?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת לעתיד

הוספת תגובה

• דואגת לעתיד

26/01/2010

לסטודנטית שלום
    כחלק מתהליך קבלה לעבודה ביטחונית מתבצע תחקיר הכולל בדרך כלל תחקיר רפואי. במהלך תחקיר זה אוספים את האינפורמציה הרפואית וזה יכול לכלול כל רישום שנימצא בתיק הרפואי או של בית המרקחת. לפעמים האדם צריך לחתום על ויתור על סודיות רפואית ואז מראיינים את הפסיכיאטר המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילי
    26/01/2010

תודה על התגובה.

אז בעצם האימרה שזה אפילו לא מגיע לרופא משפחה לא נכונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחדד את השאלה שלי

לילי
    26/01/2010

האם לפי דעתך בכך שאני הולכת לפסיכיאטר שמסובסד בחלקו עיי הקופ"ח אני מסכנת\פוגעת בסיכויי להיכנס לחברות גדולות ביטחוניות?

במידה וכן, האם אצל פסיכיאטר פרטי (ללא מגע עם הקופ"ח) התהליך זהה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחדד את השאלה שלי

28/01/2010

ללילי שלום
    כאשר מקום עבודה דורש ויתור על סודיות רפואית וכך מזמין את התיק האישי של המועמד כל מה שנמצא בתיק יועבר למזמין. מה שרופא פרטי כותב בתיק שלו לא יוזמן אלה עם האדם מדווח על כך שנמצא בטיפול של אותו רופא ונותר ויתור עבור אותו רופא. כאשר בן אדם לוקח תרופה דרך בית המרקחת של הקופה זה נרשם במערכת של הקופה. לא ידוע לי האם התיק יכלול את הרישומים של בית המרקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת

לילי
    28/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו