חרדות אובססיביות אחר הילדים/מתבגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות אובססיביות אחר הילדים/מתבגרים
    תמרה
    28/01/2010

אני אם לשלושה ילדים בני 29 , 27 , 18. מאז ומתמיד הייתי ועודני חרדתית -דאגנית- פרנואידית אחרי הילדים. היכן הם ? מתי חוזרים ? עם מי הם נמצאים ? כאשר אני מטלפנת אליו והוא לאעונה אני נכנסת ללחצים , מתחילה לפחד , מרגישה קוצר נשימה , מרגישה שהדם אוזל לי מהגוף , מרגישה חום בכל הגוף , דפיקות לב , יכול להגיע המצב שאעלה לאוטו ואתחיל לחפש אותו במקום ששם הוא אמור להיות , או להתחיל לטלפן לכל חבריו עד שאמצא אותו.
    הדבר נמשך כך שנים. אני לא יכולה להמשיך יותר . זה משפיע עליי מאוד.ואני לא מרגישה שאני יה את חיי , אני מךעין חיה את חייהם בהגנה מתמדת.
    יש לציין שהקטן בהם הוא בן 18 , גובהו 1.90 , בחור ספורטיבי , מרים משקולות , שחקן ספורט , וכן הבן הגדול. אני כל הזמן עומ דת בעמדת היכון להציל אותו. זה לא הגיוני.

שמח לקבל סיוע.

תמרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לתמרה

ד''ר ערן ואדים הראל
    31/01/2010

שלום ותודה על פנייתך. יש צורך באבחון מקיף יותר של מצבך על מנת להציע לך אופציות טיפוליות. אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו