מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות אובססיביות אחר הילדים/מתבגריםתמרה28/01/2010
אני אם לשלושה ילדים בני 29 , 27 , 18. מאז ומתמיד הייתי ועודני חרדתית -דאגנית- פרנואידית אחרי הילדים. היכן הם ? מתי חוזרים ? עם מי הם נמצאים ? כאשר אני מטלפנת אליו והוא לאעונה אני נכנסת ללחצים , מתחילה לפחד , מרגישה קוצר נשימה , מרגישה שהדם אוזל לי מהגוף , מרגישה חום בכל הגוף , דפיקות לב , יכול להגיע המצב שאעלה לאוטו ואתחיל לחפש אותו במקום ששם הוא אמור להיות , או להתחיל לטלפן לכל חבריו עד שאמצא אותו.
הדבר נמשך כך שנים. אני לא יכולה להמשיך יותר . זה משפיע עליי מאוד.ואני לא מרגישה שאני יה את חיי , אני מךעין חיה את חייהם בהגנה מתמדת.
יש לציין שהקטן בהם הוא בן 18 , גובהו 1.90 , בחור ספורטיבי , מרים משקולות , שחקן ספורט , וכן הבן הגדול. אני כל הזמן עומ דת בעמדת היכון להציל אותו. זה לא הגיוני.
שמח לקבל סיוע.
תמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתמרה
ד''ר ערן ואדים הראל31/01/2010שלום ותודה על פנייתך. יש צורך באבחון מקיף יותר של מצבך על מנת להציע לך אופציות טיפוליות. אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)