סרוקסט -דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט -דחוף
    דן
    29/01/2010

שלום

לפני שלושה שבועות הרופאה המליצה לי להתחיל לקחת סרוקסט ,והיא נתנה לי מרשם על עשרים מיליגרם,
    לא לקחתי עקב חשש מתופעת לוואי של חוסר ריכוז, וזאת בגלל שאני סטודנט

העניין הוא כזה , בעוד שבוע מתחילים המבחנים, וככל הנראה תחושת הדיכאון רק גברה, כי אני פשוט לא משקיע ואולי אפילו אדיש ושעננן (כאילו אין לי דחף להשגים, למרות שמבחינה קוגנטיבית כן חשובים לי הציונים ) אחרי שכל הסמסטר כן השקעתי , אך גם בתקופת המבחנים צריך לדגור,

אם אני אתחיל עכשיו ,האים תתכן תקופה של חוסר ריכוז גובר עקב התחלת השימוש בסרוקסט, או שמהבחינה הזאת במשך שבועיים התרופה לא תשפיע לרע אך גם לא לטובה,

אודה לך על עצה שתכוון אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט -דחוף

הוספת תגובה

• תשובה לדן

ד''ר ערן ואדים הראל
    31/01/2010

אם החוסר ריכוז הוא תוצאה של חרדה ודיכאון הסרוקסאט יעזור. עם זאת השבועיים הראשונים של הטיפול יכולים להיות מתוחים. אני הייתי ממליץ לך לנסות ל- 3 ימים חצי כדור ולראות אם יש הקלה ומזה להמשיך. זאת כמובן תחת פיקוח של הרופא המטפל ובהמלצתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו