ויפאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס
    סופיה
    29/01/2010

אני משתמשת בויפקאס במשך חודש ןחצי לפני כחמישה ימים העלתי את המינון מ150 מג ל225 מג לפני כן השתמשתי בפקאסט כ60 מג אני סבלתי מדיכאון המלווה בחרדות ומועקות שהחלו במהלך הריוני השני ואף סובלת עד היום כשבעה חודשים לאחר חלידה בעיקר ממועקות חרדות ודאגנות יתר רוב הזמן אני חשה כמעין עצם בגרון תחושת בכי עצור הטיפול בפקאסט שיפר מעט את מצבי אך דווקא בהעלאת המינון ל60 מג שבו המועקות והרופאה המליצה על הויפאקס אך לצערי איני חשה בשיפור כלל שאלתי היא האם אצטרך להמתין להטבה וכמה זמן בערך או שמא להפסיק את השימוש כי הכדור לא מתאים לי והאם יש קשר בין העייפות שאני חשה לשימוש בויפאקס ואם כן מתי כדאי ליטול אותו בבוקר או סמוך לשינה מצפה לתשובה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס

הוספת תגובה

• מינון ויפאקס

ד''ר חיים שם דוד
    02/02/2010

הפרעטות חרדה מצריכות לעתים קרובות מינונים יותר גבוהים של טיפול תרופתי מאשר הפרעות דיכאון. שינוי המינון לפני כ 5 ימים הוא מוקדם מדי על מנת להגיע למסקנות כלשהן. יש מטפלים (ביניהם אני9 שמעדיפים להעלות את המינון מהשלב שלך למקסימלי ולחכות את משך הזמן המומלץ לתגובה. יחד עם זאת, יהיו כאלו שיעדיפו לחכות בכל תחנה של מינון את משך הזמן הנדרש. אין תשובה "נכונה" יותר או פחות לדרך טיפול.
    את התרופה אפשר לקחת בכל שעה ביום ולהתאים את השעה המועדפת לפי התופעות לוואי. אם התרופה גורמת לעייפות במהלך היום כדאי לקחתה בלילה. אני מעדיף שהתרופה תלקח בבוקר ולשנות את מועד הנטילה בהתאם לתופעות הלוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לחזק את ידייך!!

מלכה
    04/02/2010

ויפאקס היא תרופה מצויינת, מקווה שרשמו לך את ה XR
    אני התחלתי עם הויפאקס לפני כחצי שנה , גם בעקבות לידה
    עזרה לי מאד ללא תופעות הלוואי המוכרות של תרופות אחרות... ואם השתמשת אז את יודעת על מה אני מדברת
    הסבלנות משתלמת והעייפות תיעלם
    בהצלחה ובריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו