שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אנונימית
    30/01/2010

השאלה שלי היא כזאת בהיותי בת 5 היו לי הזיות שחוזרות על עצמן מדיי לילה[רק בלילה]עם פרכוסים בגוף ואיבוד קשר עם המציאות . זה נמשך כמה חודשים עד שנוירולוג נתן להוריי אוטרקס[כנראה להרגעה] שנתנו לי וזה עבר לי.כיום אני בת 32 ואני מאובחנת דו קוטבית. האם מה שהיה לי בילדותי נקרא מצב פסיכוטי ואם לא אז מה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי

אנונימית
    02/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה??

אנונימית
    04/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה היה לך בילדות?

ד''ר חיים שם דוד
    06/02/2010

מהתיאור שלך אין מספיק נתונים לדעת מה הייתה הבעיה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדות רגילה לחלוטין

אנונימית
    06/02/2010

לא עברתי שום התעללות או משהו שדומה לזה . היחסים ביני לבין אימי היו ונשארו טובים מאז ומעולם. דרך אגב האיבוד קשר עם המציאות שאני כתבתי התבטא בכך שאימי אומרת שבאותם דקות (בערך 3) מדיי לילה כשהייתי בבכי היסטרי ופרכוסים(בגלל ההזיות שראיתי) היא הייתה מרימה אותי על הידיים ומנסה להרגיע ואני מצידי לא ראיתי אותה אלא רק את אותה הזיה שחזרה על עעצמה מדיי לילה.אני ראיתי כל יום מחדש בלילה אנשים שבאים ומשכיבים אותי במיטה בכוח ואני הייתי קמה ועוד הפעם הם היו משכיבים אותי לישון בכוח. רק שגדלתי שאלתי את אימי אם באמת היו אנשים כאלה והיא אמרה שלא ואז הבנתי שזאת הייתה הזייה.דרך אגב לפניי שהרופא נוירולוג נתן לי סירופ אוטרקס להרגעה עשו לי בדיקת EEG . אז מה עבר עליי אז?? בכבוד רב מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

09/02/2010

לאנונימית שלום
    לא ניתן לעשות כזו אבחנה. הרבה פעמים יש לאנשים וגם לילדים מצב בו "חולמים כאשר עדיין ערים או שחולמים בשלבי התעוררות". זה לא מצב פסיכוטי. האם היה לך מחלה פרכוסית של ממש קשה לומר. קרוב לוודי הנוירולוגית לא התרשם כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו