מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש חורים בגבינה שליעכבר01/02/2010
יש לי בעיה שתמיד סבלתי ממנה, שזכתה לשמות שונים בתקופות שונות ולפתע אני מודע אליה
בדיוק רב יותר - פיקסציה בלתי גמישה.
אם אני עושה פעילות מחשבתית או רגשית כלשהי, קשה לי מאוד להפסיק אותה או לעבור
לפעילות אחרת.
קשה לי מאוד להפסיק לשמוע מוסיקה, להפסיק ללכת, להפסיק לחשוב על משהו, אפילו אם
הוא עם מעט תוכן.
החיים בשידור חוזר יוצרים חורים שנוצרו בגלל איטיות שנובעת מהבעיה הזאת.
אפשר להגיד הפרעת קשב, אבל זה נתפס לי עכשיו כללי מדי.
יש משהו תרופתי ? זה מצלצל מוכר מבחינת סימפטומים למשהו ?
מזכיר לי קצת הפרעות שינה למיניהן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חורים בגבינה שלי
01/02/2010לעכבר שלום
נראה שאתה סובל מתופעות בתחום של המצבים הכפייתיים. אתה זקוק להערכה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שאלת המשך,
עכבר02/02/2010יש בי צד כפייתי או טקסי, ברמה שלא מפריעה ממש לתיפקוד ואני מכבד את זה.
אבל החוויה שהעלתי בשאלה היא משהו אחר, לפחות מורגשת ככה -
הקושי לעבור או להפסיק פעילות מנטלית נובע בין היתר מהיותה חיובית עבורי.
יציאה מרוטינה מנטלית מזכירה לי התעוררות משינה מבחינת.. הרגשת העיסתיות
הפיסית של המוח (את זה כולם מכירים..).
סליחה שחפרתי, אני פשוט רואה את ההשפעה של זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שאלת המשך,
עכבר02/02/2010יש בי צד כפייתי או טקסי, ברמה שלא מפריעה ממש לתיפקוד ואני מכבד את זה.
אבל החוויה שהעלתי בשאלה היא משהו אחר, לפחות מורגשת ככה -
הקושי לעבור או להפסיק פעילות מנטלית נובע בין היתר מהיותה חיובית עבורי.
יציאה מרוטינה מנטלית מזכירה לי התעוררות משינה מבחינת.. הרגשת העיסתיות
הפיסית של המוח (את זה כולם מכירים..).
סליחה שחפרתי, אני פשוט רואה את ההשפעה של זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח בכל זאת לתשובה -
wild mouse02/02/2010זה נראה שדילגו עלי בטעות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)