דיאלוגים פנימיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאלוגים פנימיים
    הילה
    02/02/2010

שלום רב,

אני בת 34 ויש לי בעיה שקיימת כבר הרבה שנים שלאחרונה מאוד מציקה. אני מנהלת שיחות עם עצמי בלי הרף - בנושאים שונים ומשונים (לא בקול) ופונה במחשבות שלי לאנשים שאני מכירה ו"משוחחת" איתם על נושאים שרלוונטיים לגביהם כמו למשל נושא שדיברנו עליו במציאות בעבר , זה מאוד מעייף כי המוח שלי פשוט לא נח. גם אם אני מתעוררת באמצע הלילה לקחת כוס מים, המוח שלי מיד "נדלק" כאילו מדובר באמצע יום ואני מתחילה "להתפלסף" עם עצמי. אני מרגישה שהראש שלי פשוט עובד נונ סטופ ואני לא מצליחה להתנתק.
    האם יש שם לבעיה הזאת והאם היא ניתנת לטיפול?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאלוגים פנימיים

הוספת תגובה

• בבקשה תענו

הילה
    03/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאלוגים פנימיים

ד''ר חיים שם דוד
    06/02/2010

לעתים אצל אנשים הוסבלים מהפרעת חרדה בשם הפרעה טורדנית כפייתית יש תסמינים כמו שאת מתארת. כדאי שתפני אל פסיכיאטר להערכת המצב ולהעזר לפי הצורך הטיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו