בדיקת כשירות נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת כשירות נהיגה
    דו קוטבית
    02/02/2010

בת 25 סובלת ומתמודדת עם מאניה דיפרסיה .

נשפטתי לפני מספר חודשים בבית משפט לעניני תעבודה על אי מתן זכות קדימה להולך לרגל . בקשתי מהשופטת הקלה בעונש בשל מצבי הבריאותי וזו שלחה אותי למכון לבטיחות בדרכים לצורך בדיקת קשירות רפואית לנהיגה .

לציין שלושה אישפוזים לאחר ניסינות היתאבדות במהלך 2009

אני מאוד לחוצה וחוששת שאאבד את רשיון הניהיגה שלי דבר היכול בהחלט להחמיר עם מצבי הרופאי .ביום ראשון אני צריכה ללכת לבדיקה ואני ממש לא יודעת מה לעשות ?

עזרו לי בבקשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת כשירות נהיגה

הוספת תגובה

• ?

wild mouse
    08/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת כשירות נהיגה

09/02/2010

רישיון נהיגה מותנה במצב בריאות תקין. כאשר אדם סובל ממחלה מני דפרסיבית, או כל מחלה אחרת משמעותית, כשורות לנהיגה נקבעת על פי היכולת התפקודית. עם מחלתך מאוזנת ואת מתפקדת טוב דביר להניח שלא יגבילו אותך. עם המחלה לא מאוזנת או את לא נמצאת במעקב המצב יכול להיות בעייתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו