אולי שאלה קצת מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי שאלה קצת מוזרה
    .
    03/02/2010

אבל חשובה
    לאמי יש מניה דפרסיה\סכיזופרניה..אין לי מושג מה בדיוק..כי פעם אמרו לנו מניה ..אני לא מדברת על זה איתה ממש לא ויש לי שאלות
    קודם כל אני יודעת שיש סיכוי ש1 מ4 ילדים יסבול מהמחלה..כמעט בוודאות , נכון?
    שאלה יותר חשובה, אני גם קראתי שיכולים לקרות מקרים שישפיעו על התפרצות המחלה..אם בן אדם חווה מוות של אדם מאוד קרוב או כל דבר מאוד שלילי זה יכול להשפיע ולגרום למחלה להתפרץ במידה ויש לו הסיכוי לחלות..ואני שואלת..לפעמים יש מקצועות עבודה כמו פסיכולוגיה או עבודה סוציאלית או דברים אחרים שבהם כל הזמן רואים בעיות של אחרים וזה יכול לגרום לכל בן אדם נורמלי קצת להזעדע...כל אחד מגיב אחרת..נשאלת השאלה האם זה עד כדי כך שזה יכול לפגוע בי למשל אם אלמד אחד מהמקצועות האלה ?במידה ויש לי סיכוי לחלוץת..

סליחה שחפרתי ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי שאלה קצת מוזרה

הוספת תגובה

• מה המשמעות של הסיכון ללקות בהפרעה ד

ד''ר חיים שם דוד
    06/02/2010

שלם לך,
    אין אפשרות לדעת מה הסיכוי שלך והאם זה 1 מתוך 4. החישוב יותר מסובך מאשר זה נראה ובטח שרוב הסיכוי שלך הוא שלא תלקי בזה ...אין מה לעשות זו הסטטיסטיקה. ישנם גורמים שעלולים לגרום להתפתחות ההפרעה או להתפרצותה אצל מי שיש לו את הבסיס לכך ביניהם לחצים שונים ובעיקר עודף עבודה וחוסר שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו