מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי שאלה קצת מוזרה.03/02/2010
אבל חשובה
לאמי יש מניה דפרסיה\סכיזופרניה..אין לי מושג מה בדיוק..כי פעם אמרו לנו מניה ..אני לא מדברת על זה איתה ממש לא ויש לי שאלות
קודם כל אני יודעת שיש סיכוי ש1 מ4 ילדים יסבול מהמחלה..כמעט בוודאות , נכון?
שאלה יותר חשובה, אני גם קראתי שיכולים לקרות מקרים שישפיעו על התפרצות המחלה..אם בן אדם חווה מוות של אדם מאוד קרוב או כל דבר מאוד שלילי זה יכול להשפיע ולגרום למחלה להתפרץ במידה ויש לו הסיכוי לחלות..ואני שואלת..לפעמים יש מקצועות עבודה כמו פסיכולוגיה או עבודה סוציאלית או דברים אחרים שבהם כל הזמן רואים בעיות של אחרים וזה יכול לגרום לכל בן אדם נורמלי קצת להזעדע...כל אחד מגיב אחרת..נשאלת השאלה האם זה עד כדי כך שזה יכול לפגוע בי למשל אם אלמד אחד מהמקצועות האלה ?במידה ויש לי סיכוי לחלוץת..
סליחה שחפרתי ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המשמעות של הסיכון ללקות בהפרעה ד
ד''ר חיים שם דוד06/02/2010שלם לך,
אין אפשרות לדעת מה הסיכוי שלך והאם זה 1 מתוך 4. החישוב יותר מסובך מאשר זה נראה ובטח שרוב הסיכוי שלך הוא שלא תלקי בזה ...אין מה לעשות זו הסטטיסטיקה. ישנם גורמים שעלולים לגרום להתפתחות ההפרעה או להתפרצותה אצל מי שיש לו את הבסיס לכך ביניהם לחצים שונים ובעיקר עודף עבודה וחוסר שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)