למה לא עונים לי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי??
    מישהו
    04/02/2010

שלום אני בן 22 עוד מעט אני סובל כבר איזה 3 שנים מבעיה שנייתה לי עקב עישון חשיש ורק ליפני זמן קצר הלכי לטיפול הפסיכיאטרית אמרה לי שיש לי סימנים פסיכוטיים כגון הפרעות בחשיבה וכול התופעות של זה בקיצור היא נתנה לי תרופה אנטי פסיכוטית אני מרגיש שזה עוזר בינתיים אבל השאלה שלי היא כזאת האם אני יחזור למצב נורמלי לחלוטין כמו שהייתי ליפני שכול זה קרה אפילו שאני נמצא במצב הזה כבר כמה שנים ?? (כאילו שכבר שחכתי איך הייתי חושב שהייתי נורמלי)ורק עכשיו הלכתי לטיפול אני רוצה לציין שלא היה לי שום התקף פסיכוטי או משהו רק הפרעות בחשיבה ודברים כאלה השמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא עונים לי??

הוספת תגובה

• מה היה לך?

ד''ר חיים שם דוד
    06/02/2010

שלום לך,
    הפרעה במהלך החשיבה נחשבת לפסיכוזה (בתלות עד כמה היא חמורה). מכיוון והמצב שלך טוב ובהנחה שאין לך תסמינים אחרים של סכיזופרניה או הפרעה סכיזואפקטיבית כדאי לבדוק עם הפסיכיאטר שלך לגבי האפשרות להפחית את מינון בהדרגה ואולי אף להפסיק את הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו